Toată lumea îl dădea transferat la Steaua, dar el a semnat cu un club din Olanda!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
22/07/2016, 00:28
Toată lumea îl dădea transferat la Steaua, dar el a semnat cu un club din Olanda! GALERIE FOTO

Legiunea românilor din Olanda se măreşte. Ultimul român care va juca în sezonul viitor din Eredivisie este fostul mijlocaş al Universităţii Cluj, Andreas Calcan.

Plecat iniţial din România pentru a susţine probe la Willem Tilburg şi ajuns ulterior să dea teste la echipa a doua a lui Ajax Amsterdam, unde antrenor secund este George Ogăraru, Calcan a revenit la Willem.

Fostul antrenor al formaţiei U  Cluj, George Ogărau a făcut tot posibilul ca Andres Calcan să ajungă la formaţia a doua a “lăncierilor”, dar în cele din urmă lucrul respectiv nu s-a realizat.

Însă presa din Olanda susţine că fotbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Tilburg, care are opţiunea de a-i prelungi înţelegerea după un sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×