Life

Toată lumea îl știe pe Micutzu, dar uite cât de frumoasă este iubita lui. Imaginea cu cei doi a strâns zeci de mii de like-uri

03.09.2020 | 17:58
Toata lumea il stie pe Micutzu dar uite cat de frumoasa este iubita lui Imaginea cu cei doi a strans zeci de mii de likeuri
ADVERTISEMENT

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, este unul dintre cei mai iubiți comedianți din România pentru stilul lui carismatic și talentul său actoricesc.

Glumele lui au priză la oameni, iar iubita lui, Dumitrița Razlog, a început să-l îndrăgească, cel mai probabil, tot pentru umorul său.

ADVERTISEMENT

La ultima postare făcută de comediant pe Instagram a strâns peste 40 de mii de aprecieri și mii de comentarii, căci cei doi apar îmbrățișați și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Micutzu și iubita lui, sărut pasional pe internet

Cei doi îndrăgostiți apar într-un moment de maximă afecțiune, iar fanii nu au putut să nu comenteze la imaginea postată de Micutzu, fotografie rară pentru că vine vorba de persoanele dragi pe care nu le postează toată ziua pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Așadar, îmbrățișați și într-un sărut pasional, Micutzu și iubita lui, Dumitrița Razlog, s-au lăsat pozați, iar imaginea a fost urcată rapid pe Instagram. Dintre cele mai savuroase comentarii ale admiratorilor am ales câteva.

„Deci ai un singur picior și ăla așa subțire.”, a scris George Buhnici, spre amuzamentul actorului. „Vreau să văd și invers! ”, a comentat, distrat, Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

„Micutzu cu gagica, imagini rare, exclusiv la Antena Stars, bravo , chiar sunt fericit să te văd în această ipostază.”, a menționat un alt admirator.

View this post on Instagram

Așa este.

A post shared by Cosmin Nedelcu (@micutzustandup) on

Micutzu este un cunoscut actor de stand-up comedy

Cosmin Nedelcu, cunoscut de publicul larg drept Micutzu, este un actor de film și stand-up, cu nenumărate apariții la Comedy Central România și în emisiunile În puii mei!, Băieți de oraș și iUmor. De asemenea, el a apărut și în filmul 5GANG, unde a jucat rolul unui interlop periculos.

ADVERTISEMENT

Artistul are o relație de câțiva ani cu Dumitrița Razlog, care este de profesie inginer, însă este pasionată de pictură și realizează desene impresionante.

ADVERTISEMENT