Life

Toată lumea o știe pe Andra Măruță, dar uite cum arată cele două surori ale vedetei și cu ce se ocupă

02.09.2020 | 11:26
Toata lumea o stie pe Andra Maruta dar uite cum arata cele doua surori ale vedetei si cu ce se ocupa
Andra Măruță, 19 ani pe scenă. Cum arăta vedeta la începutul carierei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste din România, căci are o voce de neegalat, iar concertele ei sunt pline ochi de oameni.

Artista face parte dintr-o familie numeroasă și nu de puține ori s-a lăudat cu frații ei pe Instagram sau pe alte platforme de socializare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este foarte apropiată de frații ei, Săndel Mihai, Diana Mihai, 43 de ani, și Aurora Mihai, 36 de ani.

Cum arată surorile talentatei Andra Măruță și cu ce se ocupă

Cele trei surori seamănă de parcă sunt gemene, iar Andra ține legătura constant cu ele, se sună aproape zilnic, împărtășesc lucruri din viețile lor și își bucură părinții cu prietenia de suflet pe care o au.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

@andra și surorile ei, Aura și Diana ❤

A post shared by Fan Club Andra❤ (@oiubimpeandra) on

Cu ce se ocupă surorile Andrei? Ei bine, Diana Mihai coordonează activitatea unui centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aurora Mihai este cosmeticiană talentată, lucrează într-un centru specializat tot Câmpia Turzii și specialistă în machiaj. Pe mâna stilistei din familie se lasă nu de puține ori Andra înainte să apară la tv sau pe scenă, atunci când este solicitată și are spectacole.

Diana Mihai (stanga jos), Aurora Mihai (mijloc sus), Andra (dreapta jos)
Diana Mihai (stanga jos), Aurora Mihai (mijloc sus), Andra (dreapta jos)

Singurul din familie care practică meseria de artist muzical este Săndel Mihai, care este un renumit cântăreț de muzică populară în zona Ardealului, dar nu pentru că sora lui este neapărat celebră, ci pentru că a moștenit și el o voce foarte bună și bucură sufletele petrecăreților.

ADVERTISEMENT
Andra, alături de cele două surori și fratele mai mare
Andra, alături de cele două surori și fratele mai mare

Este căsătorită cu celebrul Cătălin Măruță

Din 2008, Andra a spus i-a spus da prezentatorului de la Pro TV  în fața lui Dumnezeu și în fața ofițerului stării civile. În 2011 a venit pe lume și primul copil al cuplului, David, iar în 2015 a fost adusă pe lume micuța Eva.

Tags: