Fotbal international

Toate declarațiile lui Zinedine Zidane de la conferința de prezentare la Real Madrid: „Nu puteam să refuz clubul pe care îl iubesc”. Video

11.03.2019 | 21:36
Toate declaratiile lui Zinedine Zidane de la conferinta de prezentare la Real Madrid Nu puteam sa refuz clubul pe care il iubesc Video

Zinedine Zidane a fost prezentat oficial în funcția de antrenor la Real Madrid. Francezul a dezvăluit motivele care l-au determinat să revină pe Santiago Bernabeu, dar și planurile sale de viitor. 

Toate declarațiile lui Zinedine Zidane de la conferința de prezentare la Real Madrid

„Știu că e o zi specială pentru toți. Sunt foarte fericit pentru că mă întorc acasă. Vreau să începem să lucrăm și să readucem acest club acolo unde îi este locul. De mâine începem treaba.

Am plecat de la Real Madrid deoarce echipa avea nevoie de o schimbare. Câștigasem tot. Acum am luat decizia de a reveni pentru că am fost sunat de președinte. Răspuns prezent atunci când sunt contactat de Real Madrid. E o responsabilitate mare pe care mi-am asumat-o. Toată lumea dorește multe de la acest club. Am pierdut campionatul și Cupa cât am fost antrenor, nu au fost doar lucruri bune. Trebuie să îndreptăm asta. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a reveni acolo unde ne este locul.

Zidane a fost prezentat la Real Madrid
Zidane a fost prezentat la Real Madrid

Sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm. Dar azi nu e vorba despre asta. Ne dorim să terminăm cât mai bine sezonul. Primul lucru care mi-a venit în minte atunci când m-a sunat președintele a fost să mă întorc. Nu e adevărat că am vrut să preiau echipa din vară. Nu puteam să refuz Real Madrid. Nu mă întrebați de Cristiano Ronaldo. Cu toții știm ce a făcut pentru acest club. Nu e subiectul acestei conferințe însă.

Inima mi-a spus să revin, nu mă gândesc la riscuri. Mi-am dorit asta cu adevărat. Am făcut-o cu foarte mare bucurie.Mi-am reîncărcat bateriile în aceste nouă luni și sunt pregătit pentru a trăi din nou experiența de a fi antrenor la Real Madrid, club pe care îl iubesc.

Am făcut multe lucruri bune ca antrenor. Am câștigat trei Ligi ale Campionilor, foarte bine. Dar au fost și lucruri mai puțin bune, care mă motivează să le îndrept. Să antrenezi e un lucru, dar să antrenezi Real Madrid e cu totul alt lucru. Trebuie să câștigăm. Nu vreau să vorbesc despre transferuri acum” – a spus Zinedine Zidane.

„Dragă, Zizou, pasiunea ta pentru Real Madrid te-a adus înapoi la clubul tău favorit. Ți-ai demonstrat din nou dragostea și loialitatea ta pentru acest club. Ai venit într-un moment dificil. Cu tine pe banca tehnică, am câștigat trei Ligii ale Campionilor și am fost pe cele mai înalte culmi în cupele europene. Ai avut o istorie unică nu doar ca antrenor, ci și ca jucător. Tu reprezinți măreția acestui club. Îți mulțumesc pentru loialitatea ta și îți urez bun venit în casa ta” – a spus Florentino Perez.