Fanatik Show

Joacă CS U cu leul pe piept cu Steaua?! Cârţu la FANATIK SHOW: “Vom vedea!”

Sorin Cârţu este nerăbdător să joace meciul cu Steaua din Cupa României şi anunţă schimbări în pauza de iarnă în funcţie de rezultatele pe care le va avea echipa în ultimele trei etape....
11.11.2014 | 17:16
Joaca CS U cu leul pe piept cu Steaua Cartu la FANATIK SHOW Vom vedea

Sorin Cârţu este nerăbdător să joace meciul cu Steaua din Cupa României şi anunţă schimbări în pauza de iarnă în funcţie de rezultatele pe care le va avea echipa în ultimele trei etape.

“Vorbisem cu mult timp înainte să preluăm CS U despre această posibilitate, chiar şi în liga a doua. Eu cu Emil Săndoi sîntem colaboratori, nu există şef. Nu ştiu ce probleme aveau jucătorii de nu au jucat pînă să venim noi, nu aveau puncte. Nici n-am întrebat! Le-am spus doar să se concentreze şi să facă treabă. Echipa avea puţine puncte pentru ceea ce arătase echipa în unele meciuri de la începutul sezonului. Meciul cu Pandurii trebuia cîştigat, de exemplu. Ne gîndeam că scoatem echipa la mal, că altfel nu veneam, însă nu ne aşteptam chiar la un asemenea parcurs nici noi. Unele partide erau abordabile, iar cu puţină şansă puteai face ceva rezultate. Cu Viitorul am luat trei puncte pe care ni le-a dat Dumnezeu!“, a declarat Sorin Cârţu la FANATIK SHOW pe Look TV.

“Avem tot ceea ce ne trebuie! Deplasări cu avionul, cantonamente, vitaminizare, tot. Trebuie să ne facem şi noi treaba bine. Este mult de muncă, avem opt meciuri la rînd fără înfrîngere. Vreau să vedem cu cîte puncte terminăm turul şi apoi vom discuta strategia pentru cealaltă jumătate a campionatului. E important ce se întîmplă în următoarele trei emciuri, care mai sînt pînă la finalul anului, în meciul de Cupă cu Steaua. La iarnă vedem şi în funcţie de numărul de puncte dacă lotul trebuie ajustat sau nu. Toate echipele o au greu de tot cu noi, chiar şi Steaua! Sper să vină 30.000 de suporteri la meciul cu ei, asta este ambiţia mea. De acum, orice rezultat negativ al nostru va fi o surpriză. Vom vedea dacă jucăm cu leul pe piept împotriva Stelei, contează orice detaliu! Visez ca într-un an, doi, să ne batem şi la titlu! Avem toate condiţiile”, a mai spus antrenorul la FANATIK SHOW.

“Bancu acum e ca după accidentare… După ce am văzut ce a păţit m-a luat plînsul. El este un tip puternic, introvertit, nu se exteriorizează. Dar caracterul său puternic îl va ajuta cred cel mai mult. Nu cred că va reveni abia în sezonul viitor, cred că va trage tare să revină pînă la finalul actualei stagiuni. Cred că va lipsi mai puţin de şase luni. Acum să vedem cît”, a declarat Cârţu despre situaţia lui Bancu.

“Cu Irlanda de Nord sîntem favoriţi! Altfel nici n-am avea cum să ne stabilim ca obiectiv calificarea. Doar nu sînt şi ei vreo forţă mondială!”, a spus Cârţu despre meciul echipei României cu Irlanda de Nord.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!