LIVE Actualizat 09-09-2022
19:55

Toate informațiile despre derby-ul Dinamo – CSA Steaua. Conflict între ultrasii roș-albaștrii și jandarmi care au folosit gaze lacrimogene. Video

Un meci Dinamo - CSA Steaua poate fi considerat derby chiar și atunci când se joacă în Liga 2 Casa Pariurilor, așa cum se întâmplă în acest caz.
Toate informatiile despre derbyul Dinamo  CSA Steaua Conflict intre ultrasii rosalbastrii si jandarmi care au folosit gaze lacrimogene Video
ADVERTISEMENT
09-09-2022
19:55

Jandarmii au luat cu asalt peluza roș-albastră

În ciuda nivelului la care se joacă partida Dinamo – CSA Steaua, fanii celor două echipe au fost la fel de pătimași ca în vremurile bune. Cei mai rău au ieșit suporterii echipei lui Daniel Oprița.

La pauză, jandarmii au intervenit în forță în peluza ocupată de ultrasii Stelei și au folosit gaze lacrimogene pentru a liniști spiritele. De asemenea, organizatorii partidei au făcut anunțuri repetate la stația de amplificare a Arenei Naționale, că galeria din Ghencea va fi evacuată dacă nu se restabilește ordinea.

Fanii roș-albaștrilor au aruncat mai multe fumigene și petarde pe culoarele care separă cele două inele ale stadionului. Aceștia au atacat inclusiv forțele de ordine aruncând înspre jandarmi cu tot ce le-a picat în mână, inclusiv extinctoarele de la stadion.

09-09-2022
18:49

Spectacol pirotehnic făcut de ultrași

Ultrașii lui CSA Steaua au făcut un spectacol pirotehnic de zile mari înainte de startul confruntării, totuși, ulterior, fanii au aruncat cu torțele în teren.

Startul meciului a fost întârziat din cauza materialelor pirotehnice folosite, iar fumul a început să se degaje de pe stadion abia după primul sfert de oră al confruntării.

09-09-2022
18:05

Ultrașii celor două formații au avut primele ciocniri pe stadion! Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene

Ultrașii celor două echipe au avut primele ciocniri pe stadion. Peluza Sud a aruncat cu torțe într-un grup în care se aflau fanii lui Dinamo. Jandarmii au intevenit în forță cu gaze lacrimogene, mai mulți fani fiind reținuți. 

Tensiuni între fanii lui Steaua și DInamo
Tensiuni între fanii lui Steaua și DInamo
09-09-2022
16:56

Primele incidente: doi supoteri steliști au fost reținuți!

Nici nu au ajuns suporterii la stadion că au apărut primele incidente. Din informațiile FANATIK, doi suporteri steliști au fost reținuți la Piața Muncii. 

Fanii steliști sunt la Piața Muncii
Fanii steliști sunt la Piața Muncii
09-09-2022
16:27

Ultrașii celor de la CSA Steaua au plecat spre stadion!

Ultrașii de la CSA Steaua au plecat spre stadion de la piața Alba Iulia. Din informațiile FANATIK, aproximativ 4000 de fani ai “militarilor” au plecat spre Arena Națională, majoritatea fiind îmbrăcați în negru.

VEZI VIDEO: 

Fanii Stelei au plecat spre stadion. Au aprins și torțe
Fanii Stelei au plecat spre stadion. Au aprins și torțe. Foto: Fanatik
09-09-2022
13:02

Fanii își pot achiziționa bilete până la startul partidei Dinamo – CSA Steaua

Organizatorii partidei Dinamo – CSA Steaua din cadrul etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor anunță că fanii celor două echipe își pot cumpăra bilete până la startul duelului de pe Arena Națională.

Programul caselor de bilete pentru partida din această seară:

  • Bd. Pierre de Coubertin: 14:00 – 21:30
  • Str. Maior Ion Coravu: 17:00 – 21:30
  • Bd. Basarabia – închis.

”Suporterii CSA Steaua își pot achiziționa bilete exclusiv online!

Casele de bilete de la Stadionul Dinamo sunt închise astăzi!

Biletele electronice (e-ticket) pot fi achiziționate și online:

https://www.bilete.ro/…/dinamo-1948-bucuresti-steaua…/

Important: rugăm spectatorii care vor utiliza biletele electronice de pe dispozitivele mobile să se asigure ca au tema de culori (cromatică) a telefonului pe modul luminos/deschis și nu pe modul întunecat/închis.

Biletul electronic NU poate fi scanat la porțile de acces în stadion daca dispozitivul mobil este setat pe “modul întunecat/închis”, transmit organizatorii.

 

09-09-2022
12:11

Fanii din Diaspora a echipelor Dinamo și CSA Steaua pot vedea derby-ul gratuit

Federația Română de Fotbal anunță că derby-ul Dinamo – CSA Steaua va putea fi urmărit în transmisiune directă pe platforma FRF TV.

Forul fotbalului românesc a luat această inițiativă pentru a veni în sprijinul suporterilor celor două echipe, din străinătate.

Pentru a vedea duelul de pe Arena Națională fanii marilor rivale care trăiesc în afara României trebuie doar să-și creeze un cont gratuit pe platforma menționată!

 

09-09-2022
08:25

Peste 15.000 de bilete vândute de dinamoviști

Dinamo va avea parte de o susținere masivă la derby-ul cu CSA Steaua din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Până joi seara, „câinii” vânduseră aproximativ 15.000 de bilete.

Fanii echipei lui Ovidiu Burcă își pot achiziționa tichete și astăzi, atât online, cât și la casele de bilete de la Național Arena, care sunt deschise în intervalul 17:00 – 21:30.

09-09-2022
06:17

Saeid Heidarirad și Ante Kuduz vor da lovitura de start la Dinamo - Steaua

Moment special înainte de FC Dinamo – CSA Steaua, derby-ul etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Clubul Sportiv Dinamo a anunțat că lovitura de start a partidei va fi dată de „dulăii” Saeid Heidarirad și Ante Kuduz.

Cei doi handbaliști tocmai au devenit cetățeni ai României printr-o hotărâre de Guvern, care a fost aprobată miercuri, 7 septembrie.

„Saeid Heidarirad și Ante Kuduz vor da lovitura de începere la derbyul FC Dinamo – Steaua, programat mâine pe Arena Națională!

Cei mai importanți jucători de la echipele Clubului Sportiv Dinamo se vor afla mâine în tribunele Arenei Naționale, la derbyul dintre FC Dinamo și Steaua, programat de la ora 21:30. Doi dintre ei vor avea parte de un moment special.

Campionii la handbal Saeid Heidarirad și Ante Kuduz, proaspăt deveniți cetățeni români printr-o hotărâre de Guvern aprobată miercuri, vor da lovitura de începe a partidei din etapa a șasea a ligii secunde. ‘Este o onoare pentru mine. Sper să le aduc noroc băieților de la fotbal și să câștige și ei, cum am făcut și noi în Supercupă, cu Steaua.’, a declarat Saeid Heidarirad.

Handbaliștii de la Dinamo se pregătesc de debutul în EHF Champions League, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 septembrie, la Sala Polivalentă din București. Jucătorii antrenați de Xavier Pascual, care se va afla și el în tribunele Arenei Naționale, vor întâlni campiona Germaniei, SC Magdeburg.

Nu doar campionii de la handbal îi vor susține pe fotbaliștii de la Dinamo, ci și componenți ai echipelor de rugby sau volei. ‘Sper să fie tribunele pline, așa cum merită întotdeauna să fie la Dinamo.’, a declarat Ante Kuduz”, a anunțat CS Dinamo București, pe Facebook.

Întâlnirea dintre cele două rivale tradiționale ale fotbalului românesc va avea loc vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, și se va disputa pe Arena Națională, după ce șefii ”câinilor” au reușit să strângă suma necesară pentru închirierea celui mai mare stadion al țării, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate

Dinamo – CSA Steaua, mai derby în tribune decât pe teren

Marele derby Dinamo – CSA Steaua nu mai stârnește atât de mult interes din punct de vedere fotbalistic, însă atrage prin faptul că ar putea aduce în tribune o mulțime de fani și două galerii care de-alungul vremii au făcut mult spectacol.

ADVERTISEMENT

Oficialii “câinilor” au luat o decizie surprinzătoare și au acordat rivalilor din Ghencea nu mai puțin de 8.000 de bilete pentru acest derby, adică întreaga peluză dinspre Bulevardul Basarabia, preţul unui tichet fiind de 25 de lei.

Din informaţiile FANATIK, această decizie are şi un puternic substrat financiar. Dinamo a plătit 30.000 de euro pentru închirierea Arenei Naţionale şi își dorea să-şi amortizeze această investiţie din vânzarea de bilete.

ADVERTISEMENT

Pe lângă numărul mare de steliști care vor fi în tribune, rivalii din Ștefan cel Mare nu s-a dat înapoi de la a fi aproape de echipă și doar în mediul online s-au vândut peste 10.000 de bilete, ceea ce asigură spectacolul în tribune.

Rivalele sunt în revenire de formă

Ovidiu Burcă a prefațat duelul dintre Dinamo și CSA Steaua, recunoscând că dorește să le ofere suporterilor un motiv de bucurie după toată perioada grea prin care a trecut clubul. Antrenorul ”câinilor” este încrezător în forțele echipei sale și simte că jucătorii săi au început să se integreze mai bine și că înțeleg mai bine ce le cere.

ADVERTISEMENT

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a precizat că postul lui Burcă nu este în pericol dacă nu câștigă meciul cu CSA Steaua, însă a dezvăluit că acesta are ca obiectiv atingerea play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor.

Într-un interviu acordat în exclusivitate FANATIK, antrenorul formație CSA Steaua, Daniel Oprița, consideră că Dinamo are un lot care îi va permite să se bată la promovare, iar pe Arena Națională e convins că va fi o atmosferă demnă de ”Eternul Derby”.

ADVERTISEMENT

Dinamo – CSA Steaua contează pentru etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor și după starturi ratate, ambele formații pare să fie pe un trend ascendent. ”Câinii” au învins runda trecută la Chiajna, în timp ce ”militarii” au două victorii la rând și bat la porțile play-off-ului.

Partida de pe „Arena Națională” începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în direct pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT
Tags: