Sport

Toate informațiile despre Superbet International Cup. Rapid – Fiorentina 0-3. Italienii câștigă trofeul de la București

FANATIK îți spune tot ce trebuie să știi despre super turneul amical Superbet International Cup, la care participă Rapid, Borussia Dortmund și AC Fiorentina.
10.12.2022 | 17:11
Toate informatiile despre Superbet International Cup Rapid  Fiorentina 03 Italienii castiga trofeul de la Bucuresti
ADVERTISEMENT
10-12-2022
14:08

LIVE Rapid - Fiorentina 0-3 (Kouame 30, Benassi 43)

Vezi toate fazele importante aici

Min. 60+1 – Finalul de meci și de turneu pe Național Arena. Italieii se impun după victoriile cu Borussia Dortmund și Rapid.

Min. 60 – GOOOL Fiorentina!!! Fiorentina marcheză în prelungiri golul al treilea.

Min. 43 – GOOOL Fiorentina!!! Duncan îl găsește excelent pe Kouame în careu, pasează în lateral lui Benassi, care înscrie simplu.

Min. 30+1 – Imediat după golul Fiorentinei s-a încheiat prima repriză.

Min. 30 – GOOOL Fiorentina!!! Kouame finalizează din 4 metri o acțiune superbă a italienilor

Min. 12 – Pănoiu șutează superb de la 25 de metri, dare mingea trece puțin pe lângă vinclul porții italienilor.

Min. 1 – A început meciul.

Echipa de start folosit de Adrian Mutu.

  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Gl. Ștefan – Pănoiu, Crepulja, Ciobanu – Emmers, Dugandzic, Sefer.

Înainte de începerea meciului, Adrian Mutu a primit din partea oficialilor Fiorentinei un tricou al formației italiene cu numărul 10 și cu numele său.

Superbet International Cup Rapid Borussia Dortmund Fiorentina1

10-12-2022
12:37

Dortmund - Fiorentina 0-2 (Mandragora 36, Bonaventura 40)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. Fiorentina a învins-o, scor 2-0 pe Borussia Dortmund, iar pentru fosta formație a lui Adrian Mutu urmează duelul cu Rapid. 

Min. 40: GOOOL Fiorentina! Italienii au finalizat cu gol o fază superbă de joc. Bonaventura dublează avantajul. 

Min. 36: GOOOL Fiorentina! Italienii au deschis scorul printr-un șut de la distanță. Portarul nemților a fost păcălit de traiectoria mingii. 

Min. 24: Borussia Dortmund reușește să introducă mingea în plasa porții adverse. Golul este anulat pe motiv de ofsaid. 

Min. 8: Șansă uriașă pentru Dortmund. Braaf a șutat puternic din interiorul careului, însă mingea zguduie bara transversală.

Min. 2: Fiorentina reușește să marcheze, însă scorul rămâne 0-0. 

Min. 1: Partida de pe Arena Națională a început. 

10-12-2022
11:03

Rapid - Dortmund 1-2 (Ioniță 27 / Pohlmann 12, Reyna 50)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Rapid a pierdut la limită, scor 1-2 cu Borussia Dortmund în primul meci al zilei de la Superbet International Cup. 

În tribunele Arenei Naționale, la meciul Rapid – Dortmund, se află aproximativ 4.000 de spectatori din totalul de 55,634 de locuri. Deși vremea a fost promițătoare pentru un meci de fotbal, fanii nu s-au înghesuit pe stadion. 

Rapid - Dortmund a adus pe Arena Națională aproximativ 4.000 de suporteri. Sursă foto: Fanatik.
Rapid – Dortmund a adus pe Arena Națională aproximativ 4.000 de suporteri. Sursă foto: Fanatik.

Min. 50: GOOOL Borussia Dortmund! Giovanni Reyna șutează spectaculos din afara careului și înscrie un gol extraordinar. 

Copiii din tribunele Arenei Naționale au pregătit mesaje pentru fotbaliștii lui Dortmund. Unul dintre micii suporteri i-a cerut lui Giovanni Reyna, recent prezent la Cupa Mondială pentru SUA, să-i ofere tricoul de joc.  

Copiii îi cer tricoul lui Giovanni Reyna. Sursă foto: Fanatik.
Copiii îi cer tricoul lui Giovanni Reyna. Sursă foto: Fanatik.

Min. 27: GOOOL Rapid! Junior Morais centrează excelent în fața porții, iar Alex Ioniță, din plonjon, înscrie cu o lovitură de cap. 

Min. 12: GOOOL Borussia Dortmund! Pohlmann îl surprinde pe Horațiu Moldovan și înscrie cu un șut la colțul scurt. 

Min. 1: Partida de pe Arena Națională a început. 

Jucătorii Rapidului au intrat pe Arena Națională cu tricouri albe și cu un banner de mari dimensiuni. „Spitale publice din bani privați” este mesajul pe care „alb-vișinii” au dorit să-l transmită. 

Banner-ul afișat de fotbaliștii Rapidului la intrarea pe gazon. Sursă foto: Fanatik.
Banner-ul afișat de fotbaliștii Rapidului la intrarea pe gazon. Sursă foto: Fanatik.
Imagini de la încălzire Rapid - Dortmund de la Superbet International Cup. Sursă foto: Fanatik.
Imagini de la încălzire Rapid – Dortmund de la Superbet International Cup. Sursă foto: Fanatik.
Imagini de la încălzire Rapid - Dortmund de la Superbet International Cup. Sursă foto: Fanatik.
Imagini de la încălzire Rapid – Dortmund de la Superbet International Cup. Sursă foto: Fanatik.

10-12-2022
09:19

Echipele de start la Rapid - Borussia Dortmund

Rapid: Horațiu Moldovan – Claudiu Belu, Cristian Săpunaru (C), Cristian Ignat, Junior Morais – Mattias Kait, Andrei Ciobanu, Ștefan Pănoiu – Alexandru Ioniță, Alexandru Stan, Jakub Vojtus. Rezerve: Drăghia, Onea, Grigore, Iacob, Ștefan, Bădescu, Crepulja, Crivac, Sefer, Emmers, Despa, Dugandzic, Dima, Stan, Gheorghe. Antrenor: Adrian Mutu. 

Dortmund: M. Lotka – T. Meunier, N. Collins, S. Coulibaly, G. Bueno – O. Pohlmann, E. Can, M. Pasalic, T. Hazard, G. Reyna – Y. Moukoko. Rezerve: Kirsch – Schlotterbeck, Papadopoulos, Schulz, Semic, Ozcan, Gurpuz, Brandt, Adeyemi, Malen, Bamba, Braaf. Antrenor: Edin Terzic.

Rapid va avea parte de unul dintre cele mai puternice turnee amicale ale unei echipe românești. E un moment special pentru Adrian Mutu, care va fi pe bancă în premieră împotriva fostei sale echipe, Fiorentina. Nici vicecampioana Germaniei, Borussia Dortmund, nu se lasă mai prejos și a venit la București cu opt jucători care au evoluat la Campionatul Mondial.

Toate informațiile despre Superbet International Cup

Super turneul organizat de către omul de afaceri Adrian Thiess a intrat pe ultima sută de metri, iar pe Național Arena vor fi prezente două dintre cele mai importante cluburi din Europa: Borussia Dortmund și AC Fiorentina.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă tot ce trebuie să știi despre marele eveniment, însă organizatorii pregătesc și multe alte surprize.

Programul Superbet International Cup

Competiția începe sâmbătă, 10 decembrie de la ora 13:00, iar spectatorii vor avea acces pe Arena Națională începând cu ora 11:00. Borussia Dortmund a ajuns deja la București, iar germanii vor efectua un antrenament oficial, spre deosebire de cei de la Fiorentina, care nu se vor pregăti deloc în România.

ADVERTISEMENT

Rapid va juca în meciul de deschidere împotriva Borussiei Dortmund, o partidă care va avea două reprize a câte 30 de minute și o pauză de doar cinci minute.

La 14:06, Fiorentina va lua pentru prima oară contact cu gazonul de pe Național Arena, la încălzire. Italienii vor juca de la ora 14:30 în compania celor de la Borussia Dortmund. 15:36, este ora la care jucătorii lui Adrian Mutu ies din nou la încălzire pentru meciul împotriva echipei la care a scris istorie, Fiorentina. Starurile celor două echipe vor oferi și câteva declarații.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă a zilei este cea dintre Rapid și Fiorentina, de la ora 16:00. La finalul meciului, va avea loc și o ceremonie de premiere, iar câștigătorea turneului va primi chiar și un trofeu.

Loturile Borussiei Dortmund, Fiorentinei și Rapidului pentru Superbet International Cup

Rapid este lovită de un val de accidentări, iar „alb-vișiniii” vor fi nevoiți să debuteze mai mulți jucători de la academie. De cealaltă parte, Borussia Dortmund și Fiorentina tratează competiția ca un duel oficial și vin la București cu cel mai bun lot.

ADVERTISEMENT

Lotul Borussiei Dortmund deplasat la București: Kirsch, Lotka, Schlotterbeck, Ozcan, Thorgan Hazard, Schulz, Moukoko, Brandt, Malen, Can, Meunier, Adeyemi, Braaf, Semic, Collins, Gurpuz, Coulibaly, Bueno, Pasalic, Papadopoulos, Bamba și Pohlmann.

Lotul Fiorentinei pentru turneul de pe Național Arena: Amatucci, Barak, Benassi, Biagetti, Bianco, Biraghi, Giacomo Bonaventura, Cerofolini, Cordeiro Dos Santos, Filippo Distefano, Paulo Dos Santos, Duncan, Favasuli, Gollini, Ikone, Kayode, Kouame, Maleh, Mandragora, Martinez, Cabral Mendoca, Luca Ranieri, Saponara, Terracciano și Terzic.

Lotul Rapidului pentru meciurile cu Borussia Dortmund și Fiorentina: Moldovan, Drăghia, Onea, Belu, Săpunaru, Grigore, Iacob, Ignat, Junior Morais, Florin Ștefan, Crepulja, Kait, Ciobanu, Crivac, Pănoiu, Sefer, Emmers, Despa, Ioniță, Dugandzic, Vojtus, Bădescu, Dima, Stan și Gheorghe.

Cine transmite super turneul amical dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina

Adrian Thiess, omul care le-a adus la București pe Borussia Dortmund și Fiorentina, a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIturneul va fi transmis de nu mai puțin de patru televiziuni.

„Avem patru televiziuni care vor transmite acest eveniment. Tocmai am semnat cu Voyo din grupul PRO. Digi, Prima și Orange vor transmite. Sper că vor fi 25-30.000 de suporteri”, a declarat Adrian Thiess.

Borussia Dortmund și Fiorentina vor fi de asemenea susținute de câteva mii de fani veniți din Germania și Italia, dar și din alte colțuri ale Europei.

Cine arbitrează meciurile Rapidului, Borussiei Dortmund și ale Fiorentinei

Toate cele trei meciuri vor fi arbitrate de brigăzi din România. Astfel, meciul de deschidere dintre Rapid și Borussia Dortmund va fi condus de la centru de Cristian Moldoveanu, alături de asistenții Cristi Ilinca și Cosmin Bojan. Al patrulea oficial este Ovidiu Robu.

Al doilea meci al zilei, Borusia Dortmund – AC Fiorentina, îl va avea la centru pe Andrei Moroiță, ajutat de aceeași asistenți: Cristi Ilinca și Cosmin Bojan. Arbitru de rezervă este Cristian Moldoveanu.

Ultimul meci al Superbet International Cup, Rapid – AC Fiorentina, va fi arbitrat de către Ovidiu Robu. Arbitri asistenți sunt Cristi Ilinca și Cosmin Bojan, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Moroiță.

ADVERTISEMENT