Fotbal intern

Toate ofertele pentru Florinel Coman! Giovanni Becali spune tot: „FCSB nu a acceptat 9 milioane! Eu i-am zis lui Gigi că e greu”

02.05.2020 | 21:33
Toate ofertele pentru Florinel Coman Giovanni Becali spune tot FCSB nu a acceptat 9 milioane Eu iam zis lui Gigi ca e greu
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele pe care Florinel Coman le-a avut din Statele Unite ale Americii și de la Sporting Lisabona și a dezvăluit motivele pentru care transferul nu s-a mai concretizat.

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele lui Florinel Coman

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele pe care le-a primit FCSB pentru Florinel Coman și a explicat de ce nu s-a mai produs transferul în SUA al mijlocașului:

ADVERTISEMENT

„Nu vorbește nimeni de oferte acum. Toată lumea vrea să vadă când încep antrenamentele, dacă începe campionatul. Eventual îi interesează jucătorii lor, ca să îi păstreze. Gen Bayern, Barcelona. Cluburile mari sunt interesate să prelungească.

9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Noi am primit-o.

ADVERTISEMENT

După care, jucătorul avea 750k dolari, pe an, contract pe 3 ani de zile. Nu era o problemă cu jucătorul. El are 22 de ani, semna pe 3 ani, dacă ești bun, pleci liber de acolo. Americanii își fac treaba, fac show, au cheltuit banul, la revedere”.

„Nu s-au împotmolit negocierile. Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta, iar din SUA, FCSB a vorbit prin Liță Dumitru, cu cineva pe care-l cunoaște el, dar eu îl știu pe șeful la scouteri, de acolo, a venit la București, la mine, la Cluj, la birou.

ADVERTISEMENT

A stat Coman cu el, au vorbit, i-au zis că-l urmăresc de un an, au văzut că e brazilian de-al lor. Și ăia au zis da, să ne facă FCSB ofertă.Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare și jucătorul în jur de 1 milion, ori de euro, ori de dolari.

I-am zis lui Gigi că e greu să mai accepte. Știam că e și chestia asta cu pandemia. Ei au zis, în primă fază, dacă dau un răspuns repede, dacă nu, au și alte variante”, a mai spus Giovanni Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Gigi a cerut 10.000.000 de euro lui Sporting!”

Giovanni Becali a dezvăluit că a Gigi Becali a cerut 10.000.000 de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Sporting Lisabona, dar portughezii au refuzat: Mult mai înainte a fost oferta de la Sporting Lisabona tot de 9.000.000 de euro, dar Gigi a cerut 10.000.000 de euro”.

„Asta a fost acum pe timp de pandemie, că după Gigi dacă vede că are meciuri bune cere mai mult. Mai sunt și bețe în roate care i s-au pus de la unii antrenori care spun că nu are viață sportivă”, a mai dezvăluit impresarul.

ADVERTISEMENT