Fotbal international

Toate reacțiile după Barcelona – Real Madrid 0-0! ”Să nu se plângă că nu au primit penalty” / ”Nu înțelegem de ce VAR-ul nu a intervenit”

18.12.2019 | 23:52
Toate reacțiile după Barcelona - Real Madrid 0-0! ”Să nu se plângă că nu au primit penalty” / ”Nu înțelegem de ce VAR-ul nu a intervenit”
Toate reacțiile după Barcelona - Real Madrid 0-0! ”Să nu se plângă că nu au primit penalty” / ”Nu înțelegem de ce VAR-ul nu a intervenit”. Sursa foto: as.com
ADVERTISEMENT

Într-o restanță din etapa a 10-a din La Liga, Barcelona și Real Madrid au remizat, scor 0-0, pe Camp Nou. Episodul 179 din El Clasico a fost unul dominat tactic de formația din capitala Spaniei, însă deciziile controversate de arbitraj și ratările au făcut ca tabela să rămână nemodificată până la final.

Toate reacțiile după Barcelona – Real Madrid 0-0

Căpitanul Realului, Sergio Ramos, consideră că echipa sa merita mult mai mult de la acest El Clasico. Omul cu cele mai multe prezențe în duelul Barca-Real, 43, consideră că echipa sa a fost peste campioană din punct de vedere tactic.

ADVERTISEMENT

”Când nu câștigi nu poți să fii fericit. Un punct e important contra Barcelonei, însă cred că azi puteam obține mai mult. Am recuperat mingea încă din terenul lor și am controlat meciul. Cred că am avut și mai multe ocazii. Traversăm o perioadă excelentă de formă, atât sportiv, cât și fizic.

La pauză am văzut cele două faze în care trebuia să primim două penalty-uri. VAR-ul este prezent în fotbal pentru a ajuta, însă asta e. Nu am câștigat, dar plecăm fericiți cu jocul prestat azi”

ADVERTISEMENT

Ivan Rakitic recunoaște dificultatea meciului cu Real Madrid și spune că echipa sa a avut de tras pentru punctul obținut miercuri seară pe Camp Nou.

”A fost un meci în care am muncit foarte mult. Ca de obicei, meciurile cu Real Madrid sunt foarte dificile. Am avut și noi șansele noastre spre final, însă cred că remiza e una echitabilă pentru ambele formații”

Croatul a comentat și faza penalty-ului la Varane: ”Îl respect pe Varane foarte mult, însă nu vreau să-l aud că se plânge că nu a primit penalty, pentru că și noi ne putem plânge, pentru că am avut parte de momente controversate. A fost un meci foarte greu. Ambele echipe au luptat pentru același lucru – victoria, și asta este normal”, a adăugat Rakitic.

ADVERTISEMENT

Oficialul celor de la Real Madrid, Emilio Butragueno, consideră că echipa sa a fost mult mai bună, iar rezultatul de pe tabelă nu este conform cu realitatea din teren.

”Am dominat total pe Barcelona în prima repriză. Am fost mai periculoși și cred că rezultatul final nu este unul conform cu realitatea.”

Butragueno critică VAR-ul pentru faptul că nu a intervenit la fazele din prima repriză din careul lui ter Stegen: ”Suntem suporterii VAR-ului, însă nu înțelegem de ce azi nu a intervenit. Au fost faze foarte clare în care arbitrajul video avea un rol important. Golul anulat din ofsaid e în dubii, însă cele două penalty-uri sunt clarisime.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri