Fotbal international

Toate reacţiile după ce Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei. Zidane: “A fost o finală mare” / Simeone: “Şi eu aş fi faultat la fel ca Valverde”

12.01.2020 | 23:55
Toate reactiile dupa ce Real Madrid a castigat Supercupa Spaniei Zidane A fost o finala mare  Simeone Si eu as fi faultat la fel ca Valverde
ADVERTISEMENT

Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid, după loviturile de departajare, şi a câştigat Supercupa Spaniei, iar jucătorii celor două rivale au oferit rapid primele reacţii. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a încasat 2.000.000 de euro după succesul obţinut în Arabia Saudită. Discuţia principală la finalul partidei a fost legată de eliminarea lui Valverde din finalul prelungirilor.

Reacţiile lui Zidane şi ale lui Simeone după ce Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei

La finalul meciului Real Madrid – Atletico Madrid 0-0 (4-1 după loviturile de departajare), Zinedine Zidane şi Diego Simeone au reacţionat. Antrenorul spaniol i-a lăudat pe Valverde şi pe Courtois şi a susţinut că el şi jucătorii lui au crezut până la final în victorie. De cealaltă parte, Simeone s-a declarat mulţumit de jucătorii lui.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că Valverde a primit premiul de cel mai bun jucător al finalei. A muncit foarte bine, la fel ca restul jucătorilor. A fost un fault grosolan, dar trebuia să-l facă. Am venit aici ca să câştigăm trofeul. A fost o finală mare, iar Atletico Madrid a jucat foarte bine.

Toţi jucătorii merită felicitaţi, în special Courtois pentru ceea ce a făcut la penalty-uri. Eu sunt antrenorul echipei, dar în spatele meu sunt mulţi oameni care muncesc. Am crezut până la final în victorie”, a spus Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

“În finale nu am pierdut niciodată în 90 de minute. Asta mă face să fiu foarte mândru de jucătorii mei. În doar trei zile am jucat împotriva a două dintre cele mai bune echipe din lume. Eu spun că ne-am descurat bine. Cu Barcelona, 45.000 de spectatori ne-au susţinut. Acum, cu Real, toţi au fost împotriva noastră.

Faza în care Valverde a primit cartonaşul roşu a fost cea mai importantă a meciului. I-am spus să nu fie preocupat. Şi eu făceam la fel dacă eram în locul lui. Avem o echipă competitivă şi am dovedit acest lucru în meciurile din Supercupă”, a declarat Diego Simeone.

ADVERTISEMENT

Reacţiile fotbaliştilor după Real Madrid – Atletico Madrid

“Suntem disperaţi. Am pierdut la penalty-uri, dar am făcut un meci complet. Puteam să câştigăm în cele 90 de minute, dar nu ne-a ieşit. La loteria penalty-urilor ei au marcat şi noi nu. Trebuie să ridicăm capul şi să fim pozitivi” – Jan Oblak (Atletico Madrid)

“Mă bucur că nu am primit niciun gol în timpul meciului. Ştiam foarte bine cum o să bată Thomas, pot spune că a fost o paradă. Cred că puteam să-l blochez pe Morata, mai ales că a atins mai tare mingea, dar Valverde a decis să-l faulteze. La penalty-uri am avut mai multă încredere în noi ca ei” – Thibaut Courtois (Real Madrid)

ADVERTISEMENT

“Colegii mei m-au felicitat atunci când am ieşit de pe teren. I-am cerut scuze lui Morata. Nu este bine că l-am lovit, dar doar prin fault puteam să-l opresc. Sunt foarte fericit pentru câştigarea trofeului” – Federico Valverde (Real Madrid)

“Sunt foarte fericit pentru acest succes. Mereu am visat la acest moment. Toni Kroos mi-a spus să bat de la 11 metri şi mă bucur că mi-am ajutat colegii. Mingea s-a dus mai sus decât mă aşteptam, dar sunt mulţumit” – Rodrygo (Real Madrid)

ADVERTISEMENT