Fotbal intern

Toate reacțiile după Viitorul – Astra 3-0. Ce au spus protagoniștii. Alibec își ceartă colegii, Enache se gândește la plecare! Gică Hagi: ”Sunt multe oferte pentru Ianis”

13.05.2019 | 22:47
Toate reactiile dupa Viitorul  Astra 30 Ce au spus protagonistii Alibec isi cearta colegii Enache se gandeste la plecare Gica Hagi Sunt multe oferte pentru Ianis

Ultima partidă a etapei a noua a play-off-ului Ligii 1 Betano s-a încheiat Viitorul – Astra 3-0, iar aici veți găsi toate reacțiile după întâlnirea de la Ovidiu. Trupa lui Gică Hagi se luptă cu șanse mari pentru încheierea sezonului pe locul 3, egalând la puncte U Craiova, formație pe care o va întâlni în meci direct în ultima rundă.

Toate reacțiile după Viitorul – Astra 3-0

”De când a început play-off-ul suntem în cădere. Am câștigat un singur meci și acela cu noroc. Trebuie să mergem mai departe și să ne schimbăm mentalitatea dacă vrem mai mult. Eu nu pot să învăț pe nimeni cum să dea la poartă. Dacă dădeam noi primii gol, Viitorul se deschidea în apărare. Sper să uităm de acest play-off și să ne concetrăm pe finala Cupei. Principala cauză a rezultatelor o reprezintă lipsa banilor, dar sper să câștigăm Cupa și să ne facem o vacanță plăcută. Avem promisiunea că se vor rezolva problemele”, a fost reacția lui Denis Alibec  după meciul Viitorul – Astra 3-0 la  emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

”Ne bucurăm că am reușit să ne recăpătăm forma. Concurența e benefică oricărui jucător. Ne bucurăm de încrederea lui Gică Hagi. Meciul din finala Cupei nu va semăna cu cel de astăzi, o finală te motivează altfel”, a declarat Denis Drăguș.

”Obiectivul meu este de a-l egala pe Wesley”

”Urmează meciul de la Craiova, dar vom face totul pentru a câștiga acolo. Vom juca la victorie și sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul. Obiectivul meu de a-l egala pe Wesley este pe locul 2, cel mai mult contează echipa. Aici a fost un meci în care Astra nu se lupta pentru nimic, în finala Cupei știu că vor arăta altfel. Cupa nu este câștigată. Mister știe ce este cel mai bine pentru fiecare meci, așa că de mâine începem munca pentru jocul următor”, a afirmat Eric de Oliveira.

”E un moment delicat în care suferim cu toții. Ne-am pierdut puțin încrederea și alta ar fi fost situația dacă marca Begue. Am avut oportunitățile noastre, dar consider că victoria Viitorului este clară. Problemele financiare afectează procesul nostru de pregătire. În acest moment nici eu nu mai am energie și nici soluții. Încercăm să găsim ceva care să readucă spiritul de luptă al echipei și să câștigăm finala Cupei. În acest moment lucurrile nu sunt OK, dar cu o vicctorie în finală putem salva un sezon întreg. Acum nu mai am puterea de a mai face ceva la echipă. În acest play-off am intrat cu gândul la locul 3, dar rezultatele din start ne-au demoralizat. Trebuie să vedem dacă cei din conducere au fost mulțumiți de mine, eu sunt un om al comunicării”, a precizat Costel Enache.

”Ne bucurăm să fim la nivelul Craiovei”

”Îmi e din ce în ce mai greu să fac echipa, să aleg lotul. Suntem într-un moment bun și facem un fotbal de calitate. Tot ce am făcut bun în perioada de iarnă se vede acum. Finala va fi un meci total diferit, astăzi i-am bătut pentru că am fost mai iuți, am alergat mai mult și am pasat mai bine. Ne bucurăm că am ajuns să fim la nivelul Craiovei, care își dorea titlul. Va fi un meci frumos în care ei vor avea un stadion plin în spate. Băluță avea lacrimi în ochi în vestiar, a fost ultimul lui meci pe acest stadion. Ianis joacă foarte bine, dar acum nu știu nimic. Decizii vom lua după finala Cupei din 25 mai. Deocamdată doar ascultăm și analizăm ofertele. Sunt oferte mai mari și oferte mai mici, dar vrem să vedem un proiect în care să fie inclus Ianis. Mă bucur că m-am întors acasă și îi ajut pe cei tineri să-și atingă obiectivele. Cred că am făcut și lucruri bune de când m-am întors acasă. A fost o minune că am luat titlul acum doi ani, sperăm să putem să mai ajungem acolo în viitor”, a anunțat Gică Hagi la Digisport.

”Mai avem puțin și facem cinci luni de când nu am luat banii. Nu se poate trăi așa. Este inadmisibil pentru Liga 1, o echipă care evoluează în play-off. Unii nici nu au bani să bage benzină ca să vină la antrenament. Am ajuns să cerem bani de acasă ca să avem ce să mâncăm. Nu ne interesează promisiunile. Nu mâncăm promisiuni”, a răbufnit la final mijlocaș Astrei Giurgiu, Filip Mrzljak.

Viitorul a învins Astra Giurgiu cu scorul de 3-0 în ultimul meci al etapei a noua a play-off-ului și a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano.