Nicio categorie

COŞMAR pentru Rusescu în Cupa Portugaliei! Românului nu i-a venit să creadă ce a păţit!

UPDATE / Braga a fost învinsă de Rio Ave în semifinalele Cupei Portugaliei cu scorul de 2-0. În tur, partida s-a terminat 0-0. Raul Rusescu a fost integralist şi a încasat un ”galben” în...
Autor: Claudiu Melinte | 17.04.2014 | 10:05
COŞMAR pentru Rusescu în Cupa Portugaliei! Românului nu i-a venit să creadă ce a păţit!

UPDATE / Braga a fost învinsă de Rio Ave în semifinalele Cupei Portugaliei cu scorul de 2-0. În tur, partida s-a terminat 0-0. Raul Rusescu a fost integralist şi a încasat un ”galben” în minutul 50. Braga s-a chinuit, a atacat, a avut 13 lovituri de colţ, cu 9 mai multe ca adversara sa însă această statistică n-a ajutat-o. În finală, Rio Ave va da peste Benfica, care a învins-o pe FC Porto cu 3-1, după ce în meciul tur pierduse cu 0-1.

Rio Ave – Braga, ora 23:15

Raul Rusescu a fost menajat de antrenorul lui Braga în meciul cu FC Porto din campionat, pierdut de altfel cu scorul de 1-3. Tehnicianul Jorge Paixao a motivat decizia de a-l lăsa pe fostul stelist pe bancă tocmai din cauză că în această noapte Braga are un meci vital cu Rio Ave pentru accederea în finala Cupei Portugaliei. Aşadar, Raul Rusescu va fi titular în această seară şi va fi principalul om de urmărit. Partida tur a semifinalei s-a terminat 0-0, iar Braga îşi pune toate speranţele în Rusescu.

Cîştigătoare dina ceastă seară va întîlni în finală echipa care se va califica din meciul Befica – FC Porto. În meciul tur, fosta echipă a lui Mourinho a cîştigat cu 1-0.

Echipe probabile:
Rio Ave: Ederson – Lionn, Marcelo, Rodriguez, Fraga – Tarantini, Filipe – Ukra, T. Pinto, Braga – Lopes.
Braga: Eduardo – Baiano, Aderlan, Coelho, Joaozinho – Alan, Custodio, Luiz Carlos – Micael – Rusescu, Pardo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!