Fotbal intern

Toate tunurile pe Corneliu Papură, după remiza cu Sepsi: „Craiova are nevoie de alt antrenor“

12.01.2021 | 23:34
Toate tunurile pe Corneliu Papura dupa remiza cu Sepsi Craiova are nevoie de alt antrenor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat 0-0 cu Sepsi OSK în prima etapă a returului, iar la finalul meciului au început criticile şi atacurile la adresa lui Corneliu Papură.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a pus tunurile pe antrenorul oltenilor, spunând că îşi caută scuze atunci când dă vina pe gazonul plin de zăpadă şi că ar trebui schimbat de la cârma formaţiei din Bănie.

ADVERTISEMENT

De aceeaşi părere este şi Ionel Dănciulescu, fostul dinamovist opinând că Papură nu are capacitatea de a se impune în vestiarul oltenilor.

Ion Crăciunescu: „Papură caută scuze. Trebuie schimbat!“

„Jocul e penibil! N-am mai văzut niciodată Craiova atât de slabă. Papură caută scuze, iarba prea mare, terenul înghetat… Trebuie schimbat!“, a declarat Ion Crăciunescu în studioul de la Digisport.

ADVERTISEMENT

Iar Ionel Dănciulescu i-a ţinut isonul: „Craiova are nevoie de un antrenor cu experienţă, care să se impună în vestiar. Craiova nu are aşa ceva în momentul de faţă şi suferă“.

Corneliu Papură: „Terenul şi-a pus amprenta. Un hazard continuu“

La finalul jocului cu Sepsi, antrenorul oltenilor, suspendat pentru acest meci, a dat, într-adevăr, vina pe terenul de joc.

ADVERTISEMENT

„O primă repriză în care terenul și-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic. A fost un hazard continuu, nu s-a putut. În repriza a doua, pe un teren greu, am reușit să avem două-trei situații de poartă. Per ansamblu, cred că este un rezultat echitabil.

Să sperăm că terenurile pe care vom juca nu vor afecta integritatea jucătorilor, pentru că pot fi înghețate și va fi complicat să aibă loc un meci. Sperăm ca terenurile să fie practicabile, iar spectacolul fotbalistic să fie cât mai bun.

ADVERTISEMENT

Vom vedea atunci cum va fi cu Astra. Vom vedea cum va fi vremea, terenul. Joacă multe echipe pe acel teren. Vom vedea la ora meciului ce putem alinia și cum va fi terenul. Trebuie să ne adaptăm condițiilor și să câștigăm.

Nu pot să îmi dau seama dacă trebuia roșu la Screciu. Arbitrul a fost mai aproape, iar decizia îi aparține. Nu îmi pot da seama dacă a fost corectă eliminarea.

Papură a refuzat să comenteze despre FCSB şi cantonamentul din Turcia

Suntem în discuții cu câțiva jucători. Când se vor finaliza discuțiile și vor semna, clubul va face public acest lucru. (întrebat despre Deian Sorescu). Vă repet răspunsul: când se va finaliza ceva, cu siguranţă, veți afla.

Koljic este foarte important, a marcat goluri și așteptăm să revină. Se recuperează la București. Deocamdată nu am niciun termen legat de revenirea lui, sperăm să fie cât mai curând.

În ceea ce priveşte pandemia, vă pot lămuri cei de la DSP (n.r. – după ce FCSB s-a pregătit în Turcia). Ei sunt în măsură să răspundă. Fiecare echipă se pregăteşte unde crede“, a spus Corneliu Papură la finalul remizei 0-0 cu Sepsi OSK.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „se marchează înainte de minutul 28”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT