Sport

Toate tunurile pe FCSB, după înfrângerea din derby-ul cu Rapid: ”Mi se pare o glumă de echipă”

FCSB nu a câștigat nici un meci în debutul noului sezon. După eșecul din Giulești, 0-2 cu Rapid, oamenii de fotbal nu s-au ferit să critice fără menajamente echipa lui Toni Petrea.
25.07.2022 | 10:26
Toate tunurile pe FCSB dupa infrangerea din derbyul cu Rapid Mi se pare o gluma de echipa
FCSB are un început de sezon dezastruos. O remiză cu nou promovata ”U” Cluj și două eșecuri, ultimul în dery-ul cu Rapid, au contabilizat roș-albaștrii. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Evoluțiile entuziasmante din finalul sezonului trecut, când FCSB a fost scoasă din lupta la titlu de mai multe greșeli de arbitraj, sunt doar o amintire pentru fanii roș-albaștrilor. Trupa lui Toni Petrea e atacată din toate părțile.

Robert Niță: ”Sunt într-o pasă proastă, într-o criză de joc și de rezultate”

Fost junior la grupării roș-albastre și campion cu Rapid, Robert Niță îi compătimește pe fotbaliștii lui Gigi Becali după începutul extrem de slab de sezon.

ADVERTISEMENT

FCSB a obținut doar o remiză cu nou promovata ”U” Cluj. Au urmat două înfrângeri, 0-1 cu Saburtalo, în Conference League, și 0-2 cu Rapid în SuperLigă.

Crescut în Ghencea, consacrat în Giulești, Niță trage un semnal de alarmă. Fostul atacant nu-i vede bine pe fotbaliștii lui Toni Petrea în perspectiva returului cu Saburtalo. Antrenorul și-a periclitat poziția încă după eșecul din Georgia, așa cum FANATIK a dezvăluit în excvlusivitate.

ADVERTISEMENT

”FCSB mi se pare o glumă de echipă dacă o comparăm cu echipa care a terminat campionatul. În ultimele 10-12 meciuri de anul trecut s-a apropiat de CFR Cluj, doar niște greșeli de arbitraj au scos-o din lupta la titlu. 

Spre deosebire de alte meciuri, s-a văzut o schimbare, poate datorită atmosferei, datorită faptului că era un derby. Unii dintre ei au încercat să alerge.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu au putut. Zic din păcate, ținând cont că urmează meciul retur cu Saburtalo. Sperăm să nu-i brutalizeze și ăia cum i-a brutalizat Rapid. E clar că sunt într-o pasă proastă, într-o criză de joc și de rezultate”, a spus Niță pentru GSP.ro.

Gică Popescu: ”Le e frică să joace”

Fostul căpitan al echipei naționale Gică Popescu arată cu degetul înspre antrenorul Toni Petrea pentru începutul dezastruos de sezon al roș-albaștrilor și a concluzionat că fotbaliștilor de la FCSB le este frică să joace.

ADVERTISEMENT

De altfel, tehnicianul roș-albaștrilor a pierdut încrederea patronului Gigi Becali și ar putea părăsit banca tehnică a vicecampioanei în perioada imediat următoare, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

”M-am așteptat să văd altă față a celor de la FCSB, dar au arătat fără curaj, le era frică să joace. Ne așteptam de la Florinel Coman, Florin Tănase să aibă altă prestație, dar au fost foarte temători.

Senzația mea e că merg din rău în mai rău. Evoluția a fost ștearsă. Am avut impresia că echipa abia promovată în Liga 1 a fost FCSB, iar Rapidul cea care se bate la titlu.

Când Petrea (Anton Petrea, antrenor FCSB – n.r.) spune că a jucat bine contra unei nou-promovate (în remiza 1-1 cu Universitatea Cluj – n.r.), într-o meci care ni s-a părut nouă foarte slab, nu e ok”, a tunat Gică Popescu, la Prima Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 6,00 este cota pentru „meciul se va decide în reprizele de prelungiri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT