Sport

Toate tunurile pe VAR după FC U Craiova – Sepsi 1-0: „Nu ai cum să validezi golul acesta!”

Toate tunurile au fost puse pe sistemul VAR după golul controversat înscris de FC U Craiova în partida cu Sepsi OSK, scor 1-0.
30.08.2022 | 23:07
Toate tunurile pe VAR dupa FC U Craiova  Sepsi 10 Nu ai cum sa validezi golul acesta
Toate tunurile pe VAR după FC U Craiova - Sepsi 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a avut o reacție vehementă când a văzut reluările de la golul marcat de Sidibe, care a atins mingea cu mâna până să șuteze.

Toate tunurile pe VAR după FC U Craiova – Sepsi 1-0

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa arbitrilor VAR după golul controversat marcat de FC U Craiova împotriva Sepsi: „Meciul a fost clar influențat de greșeala asta. Nu ai cum să nu vezi că e henț, nu ai cum să validezi golul ăsta.

ADVERTISEMENT

Aș fi curios să apară stenogramele de la meciul ăsta. Bergodi a fost nervos, pentru că e presiune pe el. Linia de clasament nu e cea mai strălucită linie”.

„Nu se gândeau niciodată că după opt etape ajunge în situația asta jucând fotbal. Linia de clasament e destul de urâtă pentru primele opt meciuri”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Este henț! CCA să mai facă un curs!”

Marius Avram a vorbit despre faza controversată a golului marcat de Sidibe, iar fostul arbitru a taxat aspru CCA. „Este henț din reluările pe care le văd! Conform legilor jocului, golul lui FC U Craiova ar fi trebuit anulat. Chiar dacă hențul este intenționat sau nu.

Poate că în VAR au alte reluări, cine știe… CCA să mai facă un curs, pentru că sunt multe faze în care vedem hențuri și acestea nu sunt corect interpretate”, a mai spus Avram, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a câștigat meciul și Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, a avut o reacție împotriva VAR-ului: „Am așteptat cu toții acest sistem, care parcă nu ne ajută deloc. Mai rău ne încurcă decât să ne ajute”.

„Nu știu cine e de vină… s-au supărat când am spus că e cel mai slab VAR, dar dacă nici cu VAR-ul nu ne descurcăm, unde e vina atunci?”, a mai spus Marius Croitoru în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT