Life

Tobi Ibitoye de la Vocea României și soția sa, în culmea fericirii. Au devenit părinți pentru a doua oară

Tobi Ibitoye, nigerianul care a impresionat la Vocea României, a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Antonia, a născut o fetiță. Aceasta a primit numele de Aria Aseda.
05.01.2022 | 18:35
Tobi Ibitoye de la Vocea Romaniei si sotia sa in culmea fericirii Au devenit parinti pentru a doua oara
Tobi Ibitoye de la Vocea României și soția sa, părinți pentru a doua oară. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tobi Ibitoye și soția sa, Antonia, au devenit părinți pentru a doua oară. Aria Aseda a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie.

Cuplul mai are încă o fetiță în vârstă de 3 ani.

Nigerianul a devenit cunoscut după ce a participat la Vocea României în anul 2015.

Tobi Ibitoye de la Vocea României și soția sa, în culmea fericirii. Au devenit părinți pentru a doua oară

Tobi Ibitoye și soția sa, Antonia, trăiesc momente minunate. Au devenit părinți pentru a doua oară. Fetița a cântărit la naștere 4,2 kilograme și a primit numele Aria Aseda. Cuplul mai are încă o fată, Arin, în vârstă de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Antonia a povestit că nu a întâmpinat probleme în timpul sarcinii și a putut să aibă grijă fără de fiica cea mare.

“Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă, mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a declarat Antonia, potrivit celor de la Libertatea pentru femei. 

ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit și el cu s-au pregătit pentru venirea pe lume a fetiței.

“Am luat haine, scaun pentru mașină, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine”, a spus și Tobi, potrivit aceleiași surse.

Cum s-au cunoscut Tobi și Antonia

Nigerianul a venit în România în anul 2009. Atunci, tatăl său a fost detașat la Ambasada Nigeriei din România. După trei ani, familia s-a întors în țara natală, dar Tobi a rămas pentru a-și termina studiile.

ADVERTISEMENT

În anul 2015 a cunoscut-o pe Antonia, cea care avea să-i devină soție. S-au întâlnit în Centrul Vechi.

“Este o poveste plină de coincidențe. Efectiv, un necunoscut a venit și mi-a luat mâna și a pus-o în mâna lui și am făcut cunoștință. (…) Cineva ne-a adus împreună. Nici unul dintre noi nu cunoștea persoana respectivă. Cred că băiatul acela a vrut să facă o glumă care a devenit între timp o frumoasă poveste de dragoste”. a povestit Antonia la emisiunea Vorbește Lumea. 

ADVERTISEMENT

Tobi Ibitoye a făcut furori în același an la Vocea României. Nigerianul a ajuns până în finala emisiunii. În prezent, artistul colaborează cu două case de discuri renumite.

ADVERTISEMENT