Sport

Todd Boehly, mesaj pentru fanii lui Chelsea după un sezon dezastruos: ”Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul”

Chelsea a traversat cel mai negru sezon din ultima perioadă, iar Todd Boehly s-a simțit responsabil să-și ceară scuze în fața fanilor.
08.06.2023 | 23:10
Todd Boehly mesaj pentru fanii lui Chelsea dupa un sezon dezastruos Suntem optimisti in ceea ce priveste viitorul
Chelsea a traversat cel mai negru sezon din ultima perioadă, iar Todd Boehly s-a simțit responsabil să-și ceară scuze în fața fanilor. Sursă foto: teamtalk.com
ADVERTISEMENT

Londonezii au ratat toate obiectivele acestui sezon, încheind campionatul pe un loc 12, care a fost cea mai slabă clasare a sa din 1994 încoace, deşi în transferuri au fost investite peste 500 de milioane de lire sterline.

Scrisoare deschisă a lui Todd Boehly pentru fanii lui Chelsea

Într-o scrisoare adresată fanilor lui Chelsea, proprietarul Tods Boehly și asociatul său Behdad Eghbali au recunoscut că s-au făcut greșeli majore în sezonul recent încheiat, însă sunt încrezători că lucruri se vor îndrepta.

ADVERTISEMENT

”A trecut puţin mai mult de un an de când am finalizat achiziţia lui Chelsea. Promisiunea noastră a fost să îi facem pe fanii noştri mândri. Rămânem pe deplin angajaţi faţă de acest plan pe termen lung pentru clubul nostru şi dorim să ne îndeplinim promisiunea pe care v-am făcut-o.

Evident, pentru echipa noastră masculină, sezonul a fost dezamăgitor şi sunt multe lucruri pe care le putem face mai bine şi le vom face mai bine. Cu toate provocările din ultimul an, suntem optimişti în ceea ce priveşte viitorul.

ADVERTISEMENT

În aceste vremuri dificile, fanii noştri ne-au susţinut jucătorii şi echipa, fiind alături de noi în ţară şi în Europa, cu o loialitate de neclintit. Nu am putea fi mai recunoscători pentru sprijinul vostru incredibil.

Suntem mândri de crearea Comitetului Consultativ al Fanilor, care se va întruni pentru prima dată în această vară şi suntem încrezători că noii săi membri se vor asigura că sunteţi în centrul procesului decizional al clubului nostru. Vom continua să ne asigurăm că vocile voastre sunt auzite în timp ce privim spre viitor”, se arată în scrisoarea publicată pe site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Pochettino, numit antrenor la Chelsea

În ciuda investițiilor masive atât în perioada de mercato din vară, cât și în perioada de transferuri din iarnă, Chelsea nu a impresionat. De-a lungul sezonului, pe banca echipei din Londra s-au aflat Thomas Tuchel, Graham Potter, Bruno Saltor și Frank Lampard, însă rezultatele au continuat să dezamăgească.

În încercarea de a-i liniști pe fanii supărați de parcursul dezastruos, proprietarii Todd Boehly și Behdad Eghbali au ”înghețat” prețurile abonamentelor înainte de startul sezonului 2023-2024.

La scurt timp după încheierea sezonului, Chelsea a anunțat că noul antrenor al echipei este argentinianul Mauricio Pochettino, care a semnat o înțelegere valabilă pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru că un an.

ADVERTISEMENT
Tags: