Fotbal intern

Todorovski, impresarul lui Bogatinov: “Am adus un portar cu reflexe, care se va lupta să ajungă titular “

Zlatko Todorovski, impresarul lui Martin Bogatinov, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, cum a intrat internaţionalul macedonean în atenţia campioanei României şi cum au decurs...
12.01.2014 | 16:31
Todorovski impresarul lui Bogatinov Am adus un portar cu reflexe care se va lupta sa ajunga titular

Zlatko Todorovski, impresarul lui Martin Bogatinov, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, cum a intrat internaţionalul macedonean în atenţia campioanei României şi cum au decurs negocierile dintre părţi. 

Domnule Todorovski, cum au decurs negocierile cu Steaua?
Destul de uşor, cînd aduci un fotbalist valoros e destul de uşor de negociat! Mai ales că şi Bogatinov îşi dorea să semneze cu Steaua. Pînă la urmă să nu uităm că Steaua e cea mai titrată echipă din România, cu rezultate şi în Champions League, dar şi în Europa League.

Credeţi că Bogatinov se va impune la Steaua?
Acum, depinde doar de el! Eu ştiu că am adus la Steaua un portar cu reflexe, care ştie să iasă pe centrări şi care a evoluat în echipa naţională a Macedoniei. Sînt convins că va da totul pentru a prinde locul de titular. Plus că, atunci cînd ai o concurenţă acerbă te ajută multă să creşti în joc, iar asta e foarte important.

Cum a ajuns campioana României la soluţia Bogatinov?
Avînd în vedere că am jucat fotbal la un nivel înalt în Germania, am un respect deosebit faţă de Reghecampf, pe care-l cunosc din Bundesliga. Anamaria Prodan este partenerul meu din România cu care am o colaborare de ani de zile şi care s-a desfăşurat întotdeauna perfect. N-a fost greu.

Şi care este comisionul pe care l-aţi încasat de la Steaua pentru acest transfer?
Anamaria Prodan este un maneger incredibil şi o persoană deosebită. Referitor la ceea ce a apărut în presa voastră, este o mizerie totală. O să discut cu avocatul meu si am să dau în judecată acest site, deoarece partenerul meu, Anamaria Prodan, nu lucrăm la negru şi nu cărăm banii dintr-o ţară în alta în sacoşă. Niciodată nu am călătorit la Bucureşti cu 50.000 de dolari să îi dau doamnei Prodan. Este incredibil cum în România de astăzi, cineva poate să scrie aşa ceva fără să fie tras la răspundere. Anamaria Prodan nu a luat nici un ban din transferul lui Bugatinov, deci ceea ce a scris acest site este o dezinformare totală.

Bogatinov este mulţumit cu salariul pe care îl va încasa la Steaua?
Da, bine, tot timpul este loc de mai bine, dar după ce actele s-au semnat ambele părţi au fost mulţumite! Faţă de contractul pe care îl avea în Ucraina, la Steaua este mult mai puţin. Însă, aici, la Steaua, poţi avea şi mult mai multe performanţe, Steaua luptă an de an pentru campionat, evoluează în Champions League şi ai mult mai multă expunere. De la Steaua poţi ajunge mult mai repede într-un campionat puternic din Vest.