Incredibil! Un adversar și-a rupt piciorul în Tolea Ciumac într-un meci de kickboxing. Video

Alex Bradescu    Laurențiu Preda   
în Fight
15/10/2018, 23:49
Incredibil! Un adversar și-a rupt piciorul în Tolea Ciumac într-un meci de kickboxing. Video
Tolea Ciumac adversar accident groaznic

Tolea Ciumac i-a provocat un accident groaznic lui Andrei Raita, adversarul său dintr-un meci de kickboxing desfășurat în weekend la Deva. Andrei Raita, zis Endre, și-a rupt tibia după ce a încercat să-i aplice o lovitură basarabeanului!

Totul s-a întâmplat la doar câteva secunde de la începerea meciului, lovitura de picior a lui Endre fiind parată de Tolea, iar osul luptărorului hunedorean a trosnit spre groaza celor prezenți la gală. CLICK AICI PENTRU VIDEO

Tolea Ciumac i-a provocat un accident groaznic adversarului într-un meci de kickboxing. Ce a postat pe facebook

„Cu Endre am vrut sa fac un meci frumos şi să-l bat foarte tare, dar nu aşa. Dacă aş fi anticipat acest final, preferam eu să iau bătaie, numai sa evit această accidentare. Îmi pare nespus de rău şi nu sunt doar vorbe. Acum nu se mai poate întoarce nimic. Nu ne rămâne decât să fim lângă el, să-l susţinem să se facă bine, fiindca e bărbat şi curajul nu-i lipseşte”, a fost reacția lui Tolea Ciumac pe facebook.

Tolea (Anatoli) Ciumac, cel care i-a provocat un accident groaznic adversarului său, și-a făcut un renume în România ca luptător K1, ca gardă de corp, vedetă TV, dar și prin legăturile sale cu lumea interlopă. Nici adversarul său nu e mai prejos la acest ultim capitol, ba din contră! Andrei ”Endre” Raita este cunoscut ca liderul mafiei fierului vechi din Hunedoara, fiind chiar și condamnat la 14 ani închisoare pentru diverse capete de acuzare.

 

Închide ×