Life

Misiune imposibilă! Tom Cruise, greu de recunoscut din cauza intervențiilor estetice. Video

Actorul Tom Cruise a fost surprins la filmările pentru Misiune Imposibilă 8. Starul de la Hollywood abia a fost recunoscut, după interventiile chirurgicale pe care le-ar fi suferit.
16.11.2021 | 14:50
Misiune imposibila Tom Cruise greu de recunoscut din cauza interventiilor estetice Video
Tom Cruise, aproape de nerecunoscut după zvonurile despre intervenții chirurgicale. Sursa foto: Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Tom Cruise și-a făcut apariția pe platoul de filmare pentru Misiune Imposibilă 8, în Duxford, Marea Britanie, în timp ce se pregătea să piloteze un avion. Îmbrăcat în echipament de protecție și purtând o cască, aactorul este greu de recunoscut. (Vezi AICI imaginile!)

Starul, în vârstă de 59 de ani, face parte din echipa care se ocupă de filmarea seriei Misiune Imposibilă. Tom Cruise a început deja să filmeze pentru cel de-al 8-lea film din seria menționată, la scurt timp după ce a fost anunțat că pelicula Misiune Imposibila 8 va fi disponibilă în 2022.

ADVERTISEMENT

Tom Cruise, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

Pe platoul de filmare, actorul nu cunoaște frica. Acesta a fost surprins de presa de peste ocean, în ce timp ce se asigura că totul este în regulă pentru a-l pilota un avion de mici dimensiuni,

O persoană din anturajul actorului a dezvăluit, pentru publicația “The Sun”, că Tom Cruise a început să învețe să piloteze, un avion de tip Boeing, în timpul acestui an, pentru o scenă de senzație din Misiunea Imposibilă 8.

ADVERTISEMENT

Starul a recunoscut că această sarcină este destul de grea și necesită pregătire îndelungată, însă își dorește să facă singur scena și să nu se apeleze la un cascador.

Actorul, greu de recunoscut la filmările pentru Misiune Imposibilă 8

“Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman, la începutul acestui an, pentru o scenă de cascadorie majoră în Mission: Impossible 8. Filmările tocmai s-au încheiat cu Mission: Impossible 7, dar Tom nu și-a dat o pauză. Și încercarea de a filma scene uluitoare cu un avion vechi de 80 de ani este deosebit de periculoasă“, menționează o sursă, de pe platourile de filmare, pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT

Presa de peste ocean nu a fost uimită de curajul deja cunoscut al celui care îl joacă pe Ethan Hunt, ci de înfățisarea sa. În luna septembrie, actorul din Top Gun avea motiv de sărbătoare: filmările pentru Misiune Imposibilă 7 ajunseră la final.

Din cauza pandemiei, filmările au suferit amânări și inclusiv mai multe focare de Covid au fost descoperite pe platourile de filmare, ceea ce a făcut ca producția să fie oprită timp de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ce intervenții estetice și-a făcut Tom Cruise?

Luna trecută, starul de la Hollywood a fost surprins la meci de baseball al echipei LA Dodgers, din San Francisco. Ce a atras atenția a fost înfățișasarea sa ușor modificată, așa cum notează presa de peste ocean.

Fotografiat în timp ce se uită la meci, alături de fiul său, Tom Cruise arată diferit și afișează trăsături ușor “umflate”. Reacțiile nu au intârziat să apară după ce imaginile au tot circulat pe rețelele de socializare.

Internauții nu au ratat ocazia de a-l critica pe Tom Cruise

 “Acum, Tom Cruise arată ca mătușa mea…”, “Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranță cu fața lui”, “Tom Cruise nu a îmbătrânit. Și-a făcut ceva groaznic la față care l-a umflat pur și simplu”, sunt câteva comentarii după aparițiile actorului care îl interpretează pe Ethan Hunt.

ADVERTISEMENT