Life

Tom Felton din „Harry Potter” i-a interzis mamei sale să îl caute pe Google

Succesul continuu al filmelor „Harry Potter” a făcut ca actorul Draco Malfoy, Tom Felton, să fie nevoit să interzică mamei sale să-l caute pe Google.
08.12.2021 | 12:10
Tom Felton din Harry Potter ia interzis mamei sale sa il caute pe Google
Tom Felton i-a interzis mamei sale să îl caute pe Google. Sursa: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Seria „Harry Potter”, bazată pe cele mai vândute cărți ale autoarei J.K Rowling , a sărbătorit recent 20 de ani de la lansarea primului film, „Harry Potter și piatra filozofală”. Filmele au dat șansa unor copii să ajungă unii dintre cei mai iubiți actori din toată lumea. Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson și Tom Felton au avut cariere de succes după apariția în seria cu vrăjitori.

Deși nu a făcut parte din trio-ul principal de personaje, Harry, Ron și Hermione, Draco apare în toate cele opt filme „Harry Potter” ca un antagonist al lui Harry, până la ultimul film, când binele din el învinge. De asemenea, Felton va apărea în așteptatul „Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return To Hogwarts”, care va reuni cei mai mulți dintre membrii distribuției inițiale, ca parte a unui eveniment special HBO Max.

ADVERTISEMENT

După lansarea ultimei părți a seriei, în 2010, Felton a apărut în mai multe filme și emisiuni TV, inclusiv „Planeta maimuțelor: Invazia”, „The Flash” și popularul film de război Netflix, „Lupta uitată”.

Tom Felton i-a interzis mamei sale să îl caute pe Google

Într-un interviu recent, Tom Felton a vorbit despre cât de greu i-a fost să gestioneze celebritatea obținută după „Harry Potter”. Actorul a impus o regulă ciudată familiei sale și spune că rudele nu au voie să îl caute pe Google.

ADVERTISEMENT

„Te poate afecta cu adevărat. Încerc să fac totul cât de bine pot. În urmă cu 20 de ani, când am început, nu exista social media. Însă acum, în lumea asta în care oricine poate scrie Dumnezeu știe ce…i-am interzis mamei să mă caute pe Google”, a povestit Felton, conform Screenrant.

În timp ce rețelele sociale sunt un spațiu prielnic pentru a crea legături între oameni, acestea sunt, de asemenea, un loc în care mulți își varsă frustrările. Deși Tom Felton are o mulțime de fani care îl apreciază cu adevărat, vor exista întotdeauna și comentarii negative, încărcate de ură. Astfel, nu e de mirare că actorul care i-a dat viață lui Draco Malfoy dorește să își țină mama departe de controversata lume a online-ului.

ADVERTISEMENT

Tom Felton nu se simte cu adevărat recunoscut

Draco
Tom Felton l-a adus la viață pe Draco Malfoy în toate cele 8 filme „Harry Potter”.
Sursa: Hepta.ro

Lasând la o parte ceea ce se întâmplă pe rețelele sociale, actorul a declarat că nu se teme să iasă în public. Tom Felton recunoaște că, în zilele noastre, oamenii nu îl mai asociază cu personajul său iconic din „Harry Potter”.

Totuși, Felton nu este deranjat de acest lucru, consideră că a găsit echilibrul perfect dintre viața de vedetă și cea de om obișnuit.

ADVERTISEMENT

„Eu primesc tot ce este mai bun din ambele lumi. Iau metroul, iau autobuzul, îmi plimb câinele în parc. Am văzut-o pe Emma (n.r  Watson) noaptea trecută, arată exact la fel ca acum zece ani. Este aproape imposibil ca ea să nu fie recunoscută. Aud în jurul meu o mulțime de oameni care șoptesc ‘Nu este el…cum îl chema?’”, a declarat Tom Felton.

Având în vedere că s-a schimbat destul de mult, față de zilele în care îi punea bețe-n roate micului Harry, oamenii nu sunt convinși că cel pe care îl privesc este chiar Tom Felton.

Cu toate acestea, actorul este foarte popular online, având 11,1 milioane de urmăritori pe Instagram și 9,4 milioane de urmăritori pe TikTok.

 

ADVERTISEMENT