Stiri de ultima ora

Actorul Tom Hardy şi-a tatuat numele lui Leonardo DiCaprio pe mână!

Actorul britanic spune că a pierdut un pariu pus cu Leonardo DiCaprio.
01.02.2018 | 13:22
ADVERTISEMENT

Tom Hardy şi-a tatuat pe mână numele lui Leonardo DiCaprio! Actorul şi-a onorat astfel, după aproape trei ani, un pariu făcut cu Leonardo DiCaprio.

Actorul britanic în vârstă de 40 de ani a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, în filmul “The Revenant” (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. După ce au jucat în acest film, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

ADVERTISEMENT

Tom Hardy şi-a tatuat pe mână numele lui Leonardo DiCaprio

La gala Oscar din 2016, Hardy nu a reuşit să obţină trofeul pentru rol secundar, dar DiCaprio l-a primit pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin. Acesta a fost primul Oscar pentru DiCaprio, din şase nominalizări la premiile Academiei de film americane.

ADVERTISEMENT

Aşa s-a ales actorul britanic cu un tatuaj pe mână, care transmite un mesaj simplu, dar concis: „Leo le ştie pe toate”, potrivit People. Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum “Mad Max: Drumul furiei”, “Cavalerul negru: Legenda renaşte”, “Un spion care ştia prea multe”, “Începutul”, “RocknRolla”, “Legend” şi “Dunkirk”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri