Life

Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, a împlinit 8 ani: “Mă simt cel mai norocos tată”

Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, a împlinit 8 ani, iar cântărețul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de câteva imagini cu băiatul.
08.06.2022 | 11:01
Toma fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a implinit 8 ani Ma simt cel mai norocos tata
Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani, iar cântărețul a postat câteva imagini cu el cu această ocazie, dar și un mesaj emoționant.

Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, a împlinit 8 ani

“Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!”, a scris Horia Brenciu pe pagina de Facebook, alături de câteva imagini cu Toma, de când era mai mic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul a mai scris un mesaj emoționant pe Instagram, acolo unde a vorbit despre cum îl așteaptă acasă băiatul lui.

“De 8 ani, de fiecare dată când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare!

ADVERTISEMENT

Astea sunt tot atâtea motive să lupt si să iubesc și să mă simt in continuare cel mai norocos tată de pe pământ! Toma, iubirea mea, la mulți ani!”, a mai scris Horia Brenciu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu băiatul său privind pe geam.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Alice, partenera de viață a lui Horia Brenciu, a scris și ea câteva cuvinte cu ocazia zilei de naștere a fiului său.

ADVERTISEMENT

“De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!”, a fost mesajul transmis de soția artistului.

Horia Brenciu și soția lui au patru copii, însă doar fiica lui cu Alice este biologică. Soția lui mai are doi copii din altă relație, iar cei doi au mai adoptat un băiețel, Toma, încă de când era bebeluș.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu, despre decizia de a-l adopta pe Toma

În 2019, Horia Brenciu a vorbit despre decizia de a-l adopta pe Toma. După ce el și soția lui au avut grijă mama copilului să aibă o naștere normală, au făcut demersurile pentru a-l înfia pe micuț.

“Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.”, a declarat Horia Brenciu în emisiunea Porfesioniștii, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT