Fotbal international

Tomas Mejias a semnat cu o nouă echipă. Unde a ajuns fostul portar al lui Dinamo

18.01.2021 | 16:32
Tomas Mejias a semnat cu o noua echipa Unde a ajuns fostul portar al lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Tomas Mejias, fostul portar al lui Middlesbrough și Real Madrid, a semnat cu o nouă formație după ce s-a despărțit de Dinamo București.

Portarul de 31 de ani a plecat de la Dinamo pe 11 ianuarie, însă nu a stat foarte mult timp fără contract. Tomas Mejias, jucătorul care a fost împrumutat de Dinamo de la Middlesbrough, s-a înțeles deja cu o formație din liga secundă a Turciei.

ADVERTISEMENT

Portarul din Spania care a fost crescut la academia lui Real Madrid a obținut încetarea împrumutului cu echipa din Ștefan cel Mare și rezilierea înțelegerii cu Middlesbrough, iar acum a fost prezentat oficial la noua sa formație Ankaraspor.

Tomas Mejias va evolua în Turcia

Tomas Mejias și-a pus semnătura pe un contract valabil până în luna iunie a lui 2022 cu echipa care se află pe penultima poziție în liga secundă din Turcia, cu nouă puncte acumulate după 17 partide.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al lui Dinamo nu este singurul jucător adus de Ankaraspor. Pe lângă Tomas Mejias, formația din liga a doua turcă a prezentat oficial și alți trei jucători: apărătorul Alec Mudimu, Sikiru Olatunbosun și Tevfik Altindag.

După venirea la Dinamo, portarul a fost titular în prima parte a stagiunii 2020-2021, însă a decis să-și rezilieze contractul cu formația din ”Ștefan cel Mare” din cauza restanțelor salariale.

ADVERTISEMENT

Dinamo e părăsită de jucători din cauza problemelor cu banii

Fostul portar al lui Dinamo nu este singurul jucător care a părăsit echipa din cauza problemelor financiare. La fel s-a întâmplat și cu Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoualaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia și Juan Camara.

Tomas Mejias a evoluat în 10 meciuri pentru Dinamo în actualul sezon de Liga 1. 450 de mii de euro este cota portarului pe site-urile de specialitate. Fostul portar al ”câinilor” a debutat la Coslada (Spania), apoi a revenit la Real Madrid unde a fost și junior. În 2014 a fost împrumutat la Middlesbrough. A evoluat și pentru Rayo Vallecano și Omonia Nicosia. ”Străinii plecați de la Dinamo probabil sunt mână în mână cu Pablo Cortacero”, este părerea lui Cristi Pulhac.

ADVERTISEMENT

„Au mai plecat doi jucători, Tomas și Juan (n.r Mejias și Camara). Eu mă bucur pentru rezultatul de la Mediaș, aș vrea să am o stabilitate mai bună în lot. Nu ne permitem să mai pierdem jucători”, a spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT