Fotbal intern

Tomas Mejias, aproape de plecarea de la Dinamo! Cine apără la meciul cu Hermannstadt

12.01.2021 | 15:30
Tomas Mejias aproape de plecarea de la Dinamo Cine apara la meciul cu Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Portarul Tomas Mejias nu a făcut deplasarea la Mediaș pentru partida cu FC Hermannstadt și este foarte aproape de plecarea de la Dinamo București, el nefiind plătit de când a venit în România.

Spaniolul în vârstă de 31 de ani ar fi al șaptelea fotbalist care pleacă de la ”câini” în ultima perioadă, după Rene Hinojo, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alex Gonzalez, Borja Valle și Aleix Garcia.

ADVERTISEMENT

Mejias, venit sub formă de împrumut de la Middlesbrough, s-a pregătit alături de colegii săi de la reunirea lotului, dar a refuzat să facă deplasarea pentru întâlnirea din etapa a 16-a a Ligii 1.

Neplătit de la venirea la Dinamo, Tomas Mejias vrea să plece din ”Groapă”

Decizia lui Tomas Mejias de a nu merge cu echipa la meciul cu FC Hermannstadt și dorința lui a de a pleca de la Dinamo îi aduce o problemă în plus antrenorului Jerry Gane, care se vede fără un portar cu experiență în lot.

ADVERTISEMENT

”Poate că se va întâmpla o minune azi și vom primi banii, iar el își va schimba părerea. Dar nu știm dacă să râdem sau să plângem, fiindcă e greu de crezut că se va întâmpla asta”, a spus unul dintre jucătorii lui Dinamo, conform gsp.ro.

Însă cum șansele ca Pablo Cortacero să le umple conturile dinamoviștilor sunt aproape nule, Tomas Mejias este istorie. Jucătorul urmează să aibă o întâlnire cu conducătorii clubului pentru a stabili condițiile despărțirii.

ADVERTISEMENT

Gane va merge pe mâna lui Eșanu

În acest caz, Jerry Gane se vede nevoit să-l titularize la meciul cu FC Hermannstadt pe tânărul Mihai Eșanu, care nu a prins decât o repriză la Dinamo, în înfrângerea cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, primul meci cu Cosmin Contra pe banca tehnică în cel de-al doilea său mandat în Ștefan cel Mare.

În vârstă de 22 de ani și fost campion la juniori cu Dinamo, Mihai Eșanu este lipsit de experiență la nivelul Ligii 1. Pe lângă acea repriză din meciul împotriva Chindiei, el a mai fost rezervă la cinci întâlniri din prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Și pentru ca situația să fie cu adevărat dramatică, rezerva lui Eșanu va fiu puștiul de doar 17 ani Aleksander Mitrovic, care nu are niciun joc la nivelul Ligii 1. Mitrovic a fost rezerva rezervei la partida cu Academica Clinceni din finalul anului trecut, când titular a fost Mejias, iar a doua optțiune era Eșanu.

Celălalt portar spaniol pe care Dinamo l-a avut în lot în toamnă, Rene Hinojo, a fost unul dintre primii jucători care au părăsit corabia din cauza problemelor financiare. FANATIK a aflat că veteranul de 37 de ani a fost singurul care a refuzat orice negociere cu reprezentanții DDB. Spaniolul le-a transmis acestora că nu renunță la niciun cent din contract, și că poate fi plătit lunar de către Dinamo ”toată viața”!

ADVERTISEMENT