ADVERTISEMENT
Sport

Tomas Ryde, dezamăgit după înfrângerea clară cu Suedia: “Am greșit foarte mult, jucătoarele au fost obosite”. Prima reacție a Denisei Dedu

Autor: Iulian Pavel | 10.12.2019 | 15:33
Tomas Ryde, dezamăgit după înfrângerea clară cu Suedia:
Tomas Ryde, dezamăgit după România - Suedia 22-34. Sursa foto: Sportpictures.ro

România a pierdut categoric partida cu Suedia, scor 22-34, iar Neagu și compania se vor duela acum pentru locurile 9-12 la acest Campionat Mondial. La finalul partidei, selecționerul Tomas Ryde a fost extrem de dezamăgit, explicând și diferența mare dintre cele două naționale.

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde, dezamăgit după înfrângerea clară cu Suedia: “Am greșit foarte mult, jucătoarele au fost obosite”

România nu a avut nicio șansă împotriva Suediei, iar meciul a semănat extrem de mult cu înfrângerea de la debutul Mondialului, cu Spania. Atunci am pierdut la 16 goluri diferență, acum la 12. Tomas Ryde a explicat de ce “tricolorele” au pierdut atât de clar:

“Felicit naționala Suediei. A făcut un meci foarte bun. A jucat constant, am făcut multe greșeli, noi nu am avut nicio șansă, s-a văzut clar diferența din acest duel.

ADVERTISEMENT

A fost un meci ușor pentru Suedia, nu am putut mai mult. Trebuie să mergem acasă acum, dar sperăm să ne descurcăm mâine mai bine cu Japonia.

Multe dintre jucătoarele noastre au fost obosite. Am greșit mult, Denisa a făcut un meci bun, a apărat bine. Dar diferența dintre noi și ele a fost prea mare”, a spus Ryde în conferința de presă de la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

Denisa Dedu, descumpănită după meciul cu Suedia: “Așa se întâmplă când greșești”

Denisa Dedu nu a mai reușit să închidă poarta, la fel ca în partida cu Ungaria, dar a avut mai multe intervenții bune pe parcursul partidei. La conferința de presă, portarul României a părut descumpănită după o nouă înfrângere categorică:

“Felicit Suedia, a jucat f bine. Sunt dezamăgită că am pierdut, nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am făcut multe greșeli, a fost o mare diferență, echipele din nordul Europei marchează mult dacă greșești. Mergem mai departe și sper să câștigâm meciul de mâine”.

ADVERTISEMENT

În schimb, Henrik Signell, selecționerul Suediei, a fost mai fericit ca niciodată după meciul cu România, începând discursul cu mulțumiri la adresa naționalei noastre:

“Îi mulțumesc lui Tomas și României pentru meci. Am făcut o partidă bună, sunt mulțumit de diferența de scor, încă avem o șansă pentru semifinală și sper să câștigăm și mâine împotriva Muntenegrului”.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1