ADVERTISEMENT
Sport

Tomas Ryde își asumă vina pentru eșecul României cu Rusia. “Am luat decizii greșite!” Atac la adresa arbitrilor. “S-au schimbat în repriza secundă!”

Autor: Iuliana Spirache | 08.12.2019 | 10:14
Tomas Ryde își asumă vina pentru eșecul României cu Rusia.
Tomas Ryde în timpul unui meci de la CM 2019 din Japonia. Antrenorul își asumă vina pentru eșecul României suferit în fața Rusiei. Sursă foto: gsp.ro

Tomas Ryde, selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, își asumă vina pentru eșecul suferit de “tricolore” în fața Rusiei, scor 18 – 27, în faza grupelor principale de la Campionatul Mondial din Japonia.

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde își asumă vina pentru eșecul României cu Rusia

Selecționerul Tomas Ryde crede că a făcut alegeri greșite în timpul meciului jucat de România cu Rusia și că au existat probleme cu modul în care le-a antrenat pe jucătoare. Mai mult, Ryde a atacat arbitrajul din repriza a doua.

„Felicitări Rusiei și antrenorului Ambros Martin. Au câștigat și nu încape îndoială asupra rezultatului de astăzi. Am jucat foarte bine în fața jucătoarelor lor importante în prima repriză. Am sperat la un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Arbitrii și-au schimbat însă nivelul în repriza a doua. Am avut și câteva jucătoare cu probleme, dar și niște probleme cu modul în care eu am antrenat eu, am luat decizii greșite. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciurile următoare”, a declarat Tomas Ryde în conferința de presă de la finalul meciului România – Rusia, conform gsp.ro.  

Denisa Dedu arată cu degetul spre arbitraj

Și Denisa Dedu a oferit o reacție după meciul pierdut de echipa națională de handbal feminin a României în fața Rusiei. Aceasta crede că arbitrajul nu a fost unul bun și deciziile arbitrilor au fost de neînțeles.

ADVERTISEMENT

„După pauză au fost niște decizii ale arbitrilor pe care nu prea le-am înțeles. Le-au indus și pe fete în eroare”, a spus și Denisa Dedu, portarul echipei naționale de handbal feminin a României, conform sursei citate mai sus.

CLASAMENTUL GRUPEI II PRINCIPALE:

  1. Rusia – 6 puncte
  2. Spania – 4 puncte
  3. Suedia – 2 puncte
  4. Muntenegru – 2 puncte
  5. Japonia – 0 puncte
  6. România – 0 puncte

Pentru echipa națională de handbal feminin a României urmează meciul cu Suedia, marți, 10 decembrie, de la ora 13.30, iar duelul cu Japonia din Main Round are loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 11.00.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a ieșit din lupta pentru semifinalele Campionatului Mondial din Japonia după eșecul suferit în fața Rusiei. Doar primele două echipe din Main Round se califică în penultimul act al competiției, iar România are în acest moment zero puncte, cu doar două meciuri rămase de disputat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1