Tomas Ryde, mulțumit de jocul României în eșecul cu Muntenegru: ”Începem să jucăm din ce în ce mai bine”

Carmen Badulescu    Traian Terzian   
în Handbal
04/12/2019, 10:08
Tomas Ryde, mulțumit de jocul României în eșecul cu Muntenegru: ”Începem să jucăm din ce în ce mai bine”
Tomas Ryde s-a declarat mulțumit de jocul echipei naționale a României în eșecul din meciul cu Muntenegru

Selecționerul Tomas Ryde s-a declarat mulțumit de jocul echipei naționale a României în eșecul din meciul cu Muntenegru, din penultima etapă a Grupei C de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Tomas Ryde, mulțumit de jocul României în eșecul cu Muntenegru: ”Acum ne gândim la meciul cu Ungaria”

”Am făcut un meci mai bun astăzi. Începem să jucăm din ce în ce mai bine. Nu am avut o echipă structurată să joace în situații de om în plus”, a declarat Tomas Ryde la conferința de presă, mulțumit de jocul României din meciul cu Muntenegru.

”Muntenegru a știut să profite când noi am avut om în plus. Nu suntem mulțumiți de rezultat, dar acum ne gândim la meciul cu Ungaria. Sunt mulțumit de ce au făcut jucătoarele astăzi”, a mai spus tehnicianul suedez.

”Avem șansa noastră de calificare și ne vom lupta până la final”

”Vreau să felicit echipa Muntenegrului, care nu a renunțat niciodată. Sunt mândră și de echipa mea, deoarece am muncit și ne-am autodepășit pe noi”, a afirmat la conferința de presă și jucătoarea Aneta Udriștoiu.

Extrema dreaptă a echipei naționale a României mai crede încă în calificarea în faza grupelor principale de la CM: ”Cred în echipă, avem șansa noastră de calificare și ne vom lupta până la final”.

Neagu, cea mai bună jucător în meciul România – Muntenegru

Echipa națională de handbal feminin a României a fost învinsă de reprezentativa Muntenegrului, scor 26-27, în penultimul meci din Grupa C de la Campionatul Mondial din Japonia.

Menajată în meciul cu Kazahstan, Cristina Neagu a revenit în echipa de bază a naționalei feminine de handbal feminin pentru meciul cu Muntenegru și a fost desemnată cea mai bună jucătoare de pe teren.

Închide ×