ADVERTISEMENT
Sport

Tomas Ryde pregătește meciurile cu Muntenegru și Ungaria! Cristina Neagu, menajată cu Kazahstan

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 03.12.2019 | 12:32
Tomas Ryde pregătește meciurile cu Muntenegru și Ungaria! Cristina Neagu, menajată cu Kazahstan
Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, Tomas Ryde, pregătește deja meciurile decisive cu Muntenegru și Ungaria de la Campionatul Mondial

Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, Tomas Ryde, pregătește deja meciurile decisive cu Muntenegru și Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia. Suedezul a decis să o menajeze pe Criistina Neagu la întâlnirea cu Kazahstan.

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde pregătește meciurile cu Muntenegru și Ungaria

Cum întâlnirea împotriva reprezentativei Kazahstanului pare o simplă formalitate, Tomas Ryde a hotărât să o menajeze pe Cristina Neagu, abia revenită după o accidentare, pentru a o avea în plenitudinea forțelor la ultimele partide din prima fază a grupelor, cu Muntenegru și Ungaria.

Superstarul României a început întâlnirea pe banca de rezerve și cel mai probabil va fi folosită doar la loviturile de la 7 metri sau pe final pentru un mic antrenament. Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă în 2018, a făcut doar câteva antrenamente în acest an, după ruptura de ligamente încrucişate.

Ryde ruleală tot lotul în meciul cu Kazahstan

De asemenea, suedezul a decis să înceapă meciul cu Kazahstan cu Diana Ciucă de la SCM Râmnicu Vâlcea în poartă, menajându-le astfel pe Denis Dedu și Yulia Dumanska. Și la nivelul jucătoarelor de câmp, Ryde a hotărât să ruleze cât mai multe jucătoare din lot, pe teren făcându-și apariția Patricia Vizitiu sau Sonia Seraficeanu.

ADVERTISEMENT

România a fost învinsă de Spania în prima partidă din Grupa C, iar apoi a trecut de Senegal. ”Tricolorele” vor juca miercuri împotriva Muntenegrului, iar vineri va avea meciul decisiv cu Ungaria. Elevele lui Tomas Ryde trebuie să prindă unul din primele trei locuri pentru a se califica în faza a doua a grupelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT