ADVERTISEMENT
Sport

Tomas Ryde recunoaște că șocul cu Spania a motivat naționala României: „Jocul a fost mult mai bine pregătit. Sunt mulțumit de echipă”

Autor: Francisc Oprea | 01.12.2019 | 14:23
Tomas Ryde recunoaște că șocul cu Spania a motivat naționala României: „Jocul a fost mult mai bine pregătit. Sunt mulțumit de echipă”
Tomas Ryde, selecționerul României. Sursă Foto: Twitter

După eșecul cu Spania, naționala de handbal feminin a României a dat semne de revenire. „Tricolorele”, cu Neagu în zi mare, au învins Senegalul, scor 29-24, iar selecționerul Tomas Ryde se declară mulțumit de prestația elevelor sale din al doilea meci de la Mondialul din Japonia.

ADVERTISEMENT

Ryde, mulțumit după meciul cu Senegal

Tomas Ryde recunoaște că a fost surprins de naționala Senegalului, adversar pe care l-a întâlnit în premieră odată cu meciul de la Campionatul Mondial. Selecționerul României susține că jocul a fost mai atent pregătit, din cauza debutului ratat, înfrângerea 16-31 cu Spania.

Pentru mine a fost ceva nou să joc împotriva Senegalului. Se știe că ele sunt la prima participare la Campionatul Mondial. Jocul a fost mult mai bine pregătit, mai ales după felul în care am pierdut primul meci cu Spania.

ADVERTISEMENT

Am sentimentul că suntem mult mai bine, sunt mulțumit de felul în care am jucat și de prestația noastră în apărare. Sunt mulțumit de echipă”, a declarat Tomas Ryde la conferința de presă de după meciul cu Senegal.

Urmează Kazahstan

După ce a obținut prima victorie în grupă, 29-24 cu Senegal, naționala României va disputa al treilea meci împotriva selecționatei din Kazahstan. Duelul este programat marți, 3 decembrie, de la ora 12:00. Următorul adversar al „tricolorelor” a înregistrat două înfrângeri în primele dispute de la Mondial, cu Ungaria și Muntenegru.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatelor din primele două runde, Spania și Muntenegru, singurele cu procentaj 100% la victorii, ocupă primul loc din grupa C, cu câte patru puncte, în timp ce România și Ungaria își impart ultima poziție a podiumului, cu două puncte. Naționala maghiară a început în forță Mondialul, victorie 39-15 cu Kazahstan, dar a cedat în fața Spaniei în etapa a doua.

Pentru a accede într-una dintre cele două grupele principale, România trebuie să prindă primele trei poziții, în timp ce echipele care termină pe locurile unu și doi obțin calificarea directă în semifinalele Campionatului Mondial din Japonia.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1