ADVERTISEMENT
Sport

Tomas Ryde și-a făcut lecțiile pentru România – Ungaria. “Avem un plan!” Cele 3 jucătoare de care se teme

Autor: Iuliana Spirache | 05.12.2019 | 17:02
Tomas Ryde și-a făcut lecțiile pentru România - Ungaria.
Tomas Ryde la un meci jucat de echipa națională a României. Selecționerul și-a făcut lecțiile pentru partida cu Ungaria de la CM din Japonia. Sursă foto: hepta.ro

România o întâlnește pe Ungaria într-un meci decisiv pentru calificarea în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, vineri, ora 12.00, iar Tomas Rude și-a făcut lecțiile pentru a afla cum poate bloca jocul maghiarelor.

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde și-a făcut lecțiile pentru România – Ungaria

“O noapte pentru analiza Ungariei, da! Am avut nevoie de așa ceva fiindcă e clar că Ungaria are calitate mare din moment ce a avut 23 de aruncări de pe extremă împotriva Muntenegrului. Trebuia să văd și să analizez atent ce fac de ajung ele atât de ușor să joace din extreme”, a spus Tomas Ryde, conform gsp.ro.

“E o echipă de Muntenegru. Ungaria joacă rapid, Muntenegru evoluează dur, are atacuri grele, în vreme ce Ungaria le dezvoltă pe viteză, maghiarele au o succesiune a paselor extrem de fluidă. Apoi, le au pe Kovacsics și Kovacs, plus Hafra, aici iarăși trebuie să avem soluții, nu mai spun de extreme, unde trebuie să blocăm și să avem atenție maximă”, a mai spus selecționerul României.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, misiune specială la România – Ungaria

“Nu vreau ca Ungaria să ajungă să aibă cu noi 23 de aruncări din extremă şi să dea 16 goluri, aşa cum a făcut împotriva Muntenegrului! Avem un plan să-i blocăm aceste acţiuni. Trebuie să jucăm altceva în momentul în care adversarul va decide să o ia în marcaj om la om pe Neagu.

Aici, Muntenegru ne-a pus în dificultate atunci când antrenorul lor a decis să se apere aşa. În plus, noi avem anumite lucruri pregătite chiar şi pentru schimbările pe care Cristina trebuie să le facă, ofensiv-defensiv şi aici, la fel, trebuie să remediem anumite aspecte”, a declarat tehnicianul suedez.

ADVERTISEMENT
  • România – Ungaria se joacă vineri, 6 decembrie, de la ora 12.00. Partida va fi transmisă de Digi Sport TV, iar cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1