CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Concurenţă pentru Vâtcă şi Mincă

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
02/07/2017, 14:43
CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Concurenţă pentru Vâtcă şi Mincă GALERIE FOTO

CFR Cluj a reuşit să facă 12 transferuri până în prezent, însă clujenii nu se opresc aici şi încearcă să-l achiziţioneze pe Tomislav Duka. Portarul croat se pregăteşte de câteva zile cu formaţia antrenată de Dan Petrescu şi a reuşit să-i impresioneze pe cei din staff-ul tehnic al ardelenilor, iar oficialii clujenilor se gândesc să-l transfere pentru a-i crea conuncurenţă lui Cosmin Vâtcă şi lui Mihai Mincă.

Tomislav Duka a jucat ultima dată la RNK Split, echipă care a retrogradat în liga a doua din Croaţia la finalul sezonului 2017-18. Portarul de 24 de ani a jucat 37 de meciuri pentru echipa din Split, primind 42 de goluri. Chiar dacă echipa a picat din prima ligă, presa din Croaţia scrie că Duka a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în sezonul recent încheiat.

Tomislav Duka, concurent pentru Mincă şi Vâtcă

CFR Cluj i-a prelungit recent contractul lui Cosmin Vâtcă, astfel că în acest moment clujenii au în lot 3 portari. Mihai Mincă a rămas la echipă, iar Tomislav Duka va fi adus pentru a pune presiune pe cei doi. Portarul croat este un produs al centrului de juniori de la RNK Split. În trecut a mai jucat pentru NK Kamen Ivanbegovina, Zagora si NK Imotski, de fiecare dată fiind împrumutat.

Clujenii au jucat două meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia, 1-1 cu Anji Mahacikala şi 2-2 cu NK Istra. Duminică, elevii lui Dan Petrescu o vor întâlni pe NK Aluminij. Antrenorul lui CFR s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor său după ultimul meci. “Trebuia să câştigăm acest meci. Dacă era 5-2 nu cred că se supăra nimeni. Adversarii, practic, nu au mai ajuns la poartă în afara celor două goluri marcate”

400.000 de euro este cota lui Tomislav Duka, conform site-ului transfermarkt.com

Închide ×