Fotbal intern

Tomislav Gomelt e pregătit de derby-ul cu FCSB: „Sper să fiu 100%”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 22.07.2018 | 11:25
Tomislav Gomelt e pregătit de derby-ul cu FCSB

Noua achiziție a lui Dinamo, Tomislav Gomelt, susține că s-a pregătit pe cont propriu în această vară, în timp ce își căuta o nouă echipă, se arată bucuros de faptul că a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare și că abia așteaptă să joace în derby-ul României, împotriva celor de la FCSB.

Gomelt susține că sunt șanse mai puține să joace contra lui Voluntari, în prima etpaă din Liga 1 Betano, dar va face tot posibilul să intre pe teren în etapa a doua, la derby-ul cu FCSB„N-am stat degeaba în vacanță, m-am antrenat cu instructorul meu de fitness, în câteva zile voi fi la potențial maxim. Eu sper ca pentru derby-ul cu Steaua să fiu sută la sută. Acum, depinde și de Mister când va dori să se bazeze pe mine. Nu știu dacă pot juca împotriva Voluntariului. Dar cu Steaua da, cred că voi fi pregătit sută la sută.”

Tomislav Gomelt ar juca pe orice poziție, împotriva lui FCSB

Noul fotbalist al lui Dinamo a făcut și o comparație între stilul său de joc și cel al liderului naționalei Croației la Campionatul Mondial din Rusia, Luka Modric. Gomelt a jucat la juniorii lui Tottenham, când Modric era la echipa de seniori a formației londoneze: „Eu sper să am gena lui de campion. Sunt complet focusat pe pregătire, dar trebuie să recunosc că sunt complet diferit ca stil, ca fizic, față de Modric. Suntem fotbaliști diferiți. Pot juca în orice sistem de joc, bineînțeles chiar și în 4-3-3, ca la Dinamo. Joc oriunde la mijloc”, a spus Gomelt, potrivit gsp.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!