Fotbal intern

Primul jucător de la Dinamo care s-a salvat după victoria cu U Craiova. “Am văzut o reacţie!”

Autor: Ionut Neamţu | 16.12.2018 | 09:04
Duelul dintre Tomislav Gomelt şi Alexandru Mateiu în meciul câştigat de Dinamo cu U Craiova. Croatul are şanse mari să rămână în "Ştefan cel Mare"

După venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a celor de la Dinamo Bucureşti, Tomislav Gomelt fusese pus pe lista plecărilor după eliminarea din Cupa României, dar fotbalistul croat în vârstă de 23 de ani a reuşit să se salveze după victoria obţinută de gruparea din “Ştefan cel Mare” în faţa celor de la U Craiova, scor 3-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, iar acesta are şanse mari să rămână şi în partea a doua a sezonului 2018 – 2019.

Tomislav Gomelt a fost titularizat de Mircea Rednic în meciul Dinamo Bucureşti – U Craiova, iar croatul care a trecut şi pe la CFR Cluj a reuşit să îl impresioneze pe antrenorul din “Ştefan cel Mare”, chiar dacă nu este 100% pregătit. “Puriul” a ţinut să îl felicite pe Tomislav Gomelt la finalul partidei câştigate în etapa cu numărul 20 şi susţine că a văzut o reacţie în urma ameninţărilor că o să fie dat afară în iarnă.

Tomislav Gomelt şanse mari să rămână la Dinamo

“Sunt jucători aici care nu au jucat de luni bune. Am simţit că pot ajuta echipa. De la cei care au plecat, nu am văzut nicio reacţie. Pe Gomelt îl felicit, am văzut o reacţie şi nici el nu e 100%. Eu nu am nimic cu jucătorii care se integrează. Cei despre care mi-am dat seama că nu sunt ceea ce îmi doresc eu, nu trebuie să se supere, că trebuie să faci schimbări”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – U Craiova, scor 3-0.

Tomislav Gomelt, supărat după o ratare în meciul Dinamo – Astra Giurgiu

În vârstă de 23 de ani, Tomislav Gomelt a ajuns la Dinamo în iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Croatul cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro a jucat pe parcursul carierei la echipe precum HNK Rijeka, Lorca FC, Bari, CFR Cluj, Spurs, RCD Espanyol B, Hask Zagreb şi Segesta Jgd.

  • 250.000 de euro este cota lui Tomislav Gomelt, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!