Fotbal international

Noroc de fotbalist! A câştigat peste 600.000 de euro la loterie

Tommy Bechmann, fost jucător în Bundesliga, a dat lovitura la loterie. Fostul internaţional de tineret din Danemarca a aflat marea veste în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Spania,...
03.11.2017 | 13:35
Noroc de fotbalist A castigat peste 600000 de euro la loterie

Tommy Bechmann, fost jucător în Bundesliga, a dat lovitura la loterie. Fostul internaţional de tineret din Danemarca a aflat marea veste în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Spania, şi a rămas uimit de şansa pe care a avut-o.

Norocul a dat peste fotbalistul care s-a retras din activitate la începutul anului, pe 9 ianuarie, de la Sonderjyske, echipă din prima ligă din Danemarca. În timpul concediului, Tommy Bechmann a primit un e-mail prin care era anunţat că a câştigat aproximativ 672.000 de euro la loteria din ţara natală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce va face Tommy Bechmann cu banii câştigaţi

Fostul fotbalist al celor de la VFL Bochum şi SC Freiburg a povestit pentru presa din Danemarca cum a reuşit să dea lovitura. “Am verificat adresa de pe care am primit notificarea şi am observat că este aceeaşi cu cea care m-a anunţat în trecut că am câştigat 50 de coroane daneze. Le-am telefonat ca să fiu sigur şi ei mi-au confirmat că am câştigat premiul”, a declarat Tommy Bechmann pentru Ekstrabladet.

Danezul a povestit că joacă de ani buni la loterie şi că mereu a ales aceleaşi numere, printre acestea fiind şi zilele de naştere ale copiilor lui. “Cumpăr bilete de ani de zile şi mereu am jucat aceleaşi numere, zilele de naştere ale copiilor. Nu ştiu sigur ce o să fac cu banii, însă cred că vacanţa de iarnă va fi mai luxoasă decât mi-am propus”.

Tommy Bechmann a jucat de-a lungul timpului la Esbjerg, VFL Bochum, Freiburg şi Sonderjyske. Între 2002 şi 2003, atacantul a jucat 15 meciuri şi a marcat 11 goluri pentru echipa naţională de tineret a danezilor.