Fotbal intern

Toni Conceicao, ca şi demis de la CFR Cluj! Miriuţă, favorit. Edi, marea surpriză

02.10.2018 | 00:21
Toni Conceicao ca si demis de la CFR Cluj Miriuta favorit Edi marea surpriza

Neluţu Varga are în plan schimbări masive la CFR Cluj, iar numele lui Toni Conceicao este în fruntea listei, alături de cel al lui Iuliu Mureşan.

Dacă afaceristul va scăpa de “Presidente”, următorul destituit va fi antrenorul portughez, chiar în pauza pricinuită de meciurile echipelor naţionale.

Toni Conceicao, dat afară de la CFR Cluj? “Tati” Miriuţă e în pole position

Soarta tehnicianului lusitan pare pecetluită, indiferent de rezultatul partidei cu Craiova. Conceicao are în spate ruşinea cu Dudelange, iar Neluţu Varga nu a putut trece niciodată peste umilinţa din Europa. Dacă Iuliu Mureşan va sfârşi prin a fi “executat” de la CFR Cluj, singurul său sprijin real din club se va evapora. Omul cu banii de la campioana României are deja numele înlocuitorului: “Tati” Vasile Miriuţă. Fostul antrenor al lui Dinamo a mai fost aproape de CFR Cluj după ce două nume grele ale vestiarului, Ciprian Deac şi Mario Camora i-au propus lui Varga să îl numească pe postul lui Conceicao!

Marea lovitură ar fi Edi Iordănescu! De ce nu e imposibil

Pe lângă Vasile Miriuţă, şeful ardelenilor mai are în minte o variantă. Este vorba, conform informaţiilor FANATIK.RO, de Edi Iordănescu. Antrenorul, dat afară de CFR Cluj după numai trei partide, a refuzat recent să semneze cu Dinamo Bucureşti şi nu a negat în momentul despărţirii că s-ar întoarce în Gruia. Pentru Iordănescu ar conta enorm îndepărtarea lui Iuliu Mureşan, cel care nu l-a dorit deloc la CFR, dar şi revenirile lui Marian Copilu şi Bogdan Mara, cu care are relaţii excelente.