Fotbal intern

Toni Conceicao își avertizează elevii, înainte de meciul cu Craiova: „La mine nu merge așa”

01.10.2018 | 12:53
Toni Conceicao isi avertizeaza elevii inainte de meciul cu Craiova La mine nu merge asa

Toni Conceicao și elevii săi de la CFR Cluj vor juca luni, 1 octombrie, în compania celor de la Universitatea Craiova, în derby-ul etapei 10 din Liga 1 Betano.

Conceicao a făcut o analiză formației sale, după startul de sezon inconstant. Portughezul le-a reproșat jucătorilor forma slabă arătată în meciurile din deplasare: “Am observat două faze la echipă, într-un fel arătăm acasă, altfel arătăm în deplasare. La mine nu merge cu un astfel de comportament. Echipa trebuie să fie constantă în evoluţii, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeaşi capacitate în toate jocurile. Nu înţeleg de ce. Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să fim mai echilibraţi în meciuri şi în joc”, a spus antrenorul CFR-ului.

Toni Conceicao, despre Craiova: „Traveresează un moment foarte bun”

Toni Conceicao a avut numai cuvinte de laudă despre adversara din această etapă. Tehnicianul lui CFR speră însă ca elevii săi să arate în continuare o formă bună contra echipelor mai puternice din campionat: “Este adevărat că Universitatea Craiova este în acest moment echipa cu cea mai bună consistenţă din campionat.  Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual şi care traversează un moment foarte bun. Ceea ce îmi dă linişte este faptul că noi am făcut cele mai bune meciuri în acest sezon împotriva echipelor mari. Trebuie să avem o atitudine bună, foarte competitivă şi să încercăm să ne facem jocul nostru combinativ. Dacă facem asta, putem să câştigăm”a mai spus Conceicao, la o conferință de presă.

După nouă etape, campioana CFR Cluj și formația care a câștigat Cupa României, CS Universitatea Craiova, sunt vecine de clasament. Astfel, formația din Gruia este pe locul patru, cu 16 puncte, în timp ce Craiova are 14 puncte, după un debut de sezon foarte slab.

Cele două echipe vor juca de la ora 21:00, în Gruia. Partida va fi transmisă și în format Live video pe FANATIK.RO.