Fotbal intern

Toni Conceicao, declarație surpriză înainte de CFR Cluj – Gaz Metan! ”Suntem o echipă o modestă”

08.12.2018 | 14:20
Toni Conceicao declaratie surpriza inainte de CFR Cluj  Gaz Metan Suntem o echipa o modesta

Antrenorul portughez Toni Conceicao a oferit o declarație surpriză înainte de meciul CFR Cluj – Gaz Metan, din etapa cu numărul 19. Tehnicianul liderului din Liga 1 Betano a spus că formația sa nu a câștigat nimic încă și trebuie să abordeze jocurile cu modestie și respect.

”Suntem o echipă modestă, pentru că încă nu am câştigat nimic, chiar dacă am avut câteva victorii la rând. Trebuie să abordăm meciurile cu aceeaşi modestie, cu acelaşi respect, pentru a putea ajunge undeva”, a spus într-o conferință de presă antrenorul venit în timpul acestui sezon la formația ardeleană.

Toni Conceicao îl felicită pe Alexandru Păun pentru golul marcat în meciul Dinamo - CFR Cluj
Toni Conceicao îl felicită pe Alexandru Păun pentru golul marcat în meciul Dinamo – CFR Cluj

Toni Conceicao, declarație surpriză înainte de CFR Cluj – Gaz Metan: ”Toţi antrenorii au nevoie de timp”

Portughezul consideră că formația sa se află pe o pantă ascendentă: ”Realitatea este că avem 5 puncte avans faţă de locul al doilea, iar pentru noi e foarte important să luăm fiecare joc în parte, am vorbit şi cu jucătorii şi trebuie să fim concentraţi pe fiecare meci care urmează, nu pe ceea ce va fi în viitor. Am intrat pe o linie bună, dar ne aşteaptă în continuare meciuri grele cu Gaz Metan, Viitorul şi FCSB. Acum ne gândim doar la jocul cu Gaz Metan Mediaş, trebuie să fim o echipă solidă, cu motivaţie mare şi ambiţie pentru a reuşi să câştigăm”.

”Toţi antrenorii au nevoie de timp ca să facă o echipă cu consistenţă în joc, eu am zis de la început că am nevoie de timp, pentru că jucam din trei în trei zile şi nu aveam antrenamente normale. Acum s-a văzut o creştere în joc, timpul ne-a ajutat, aşadar, avem deja câteva luni de când muncim normal”, a declarat Toni Conceicao înaintea meciului CFR Cluj – Gaz Metan.

Campioana CFR Cluj a învins Dinamo în etapa precedentă și sâmbătă, de la ora 20:00, va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci ce va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.