Fotbal international

Toni Conceicao, out de la CFR Cluj?! Ionel Ganea, variantă pentru Neluțu Varga! Trică, secund!

30.08.2018 | 22:06
Toni Conceicao out de la CFR Cluj Ionel Ganea varianta pentru Nelutu Varga Trica secund

Rușinea istorică suferită de CFR Cluj în fața luxemburghezilor de la Dudelange nu va rămâne fără urmări la echipa campioană. Toni Conceicao, out de la CFR Cluj?! Este întrebarea la cald pe care și-o pune toată lumea după dublul eșec al elevilor lui Toni Conceicao în fața lui Dudelange.

În mod normal, Toni Conceicao nu va mai fi antrenorul CFR-ului. Este „eroul” celei mai mari rușini nu doar din istoria echipei din Gruia, ci chiar a fotbalului românesc. Nicio echipă de club din România nu a pierdut vreun meci în fața unei echipe din Ducat, dar să mai fie și eliminată.

Toni Conceicao, out de la CFR Cluj?! După partida tur a fost demis în vestiar!

Rezumând, seria neagră a fost deschisă acum câteva săptămâni de remiza Viitorului de acasă cu Racing Union, 0-0, pentru ca acum CFR Cluj să spargă toate recordurile. Dublă înfrângere în fața celor de la Dudelange, moment istoric pentru fotbalul românesc, dar și pentru cel românesc.

Toni Conceicao a mai fost antrenorul CFR-ului și pentru returul din Gruia pentru că omul care gestionează finanțele, Neluțu Varga, a cedat la rugămințile președintelui Iuliu Mureșan și nu l-a demis după partida tur, așa cum dorea. FANATIK.RO a anunțat exclusiv că Toni Conceicao a fost demis de Varga imediat după finalul din Luxemburg, iar timp de o oră CFR-ul nu a mai avut antrenor!

Toni Conceicao, out de la CFR Cluj?! Ionel Ganea, variantă pentru Neluțu Varga

Neluțu Varga a acceptat atunci argumentația lui Mureșan, care a spus că mai e o partidă retur, că mai sunt șanse, plus că deja făcuseră o înlocuire de antrenor după prima etapă. Iar toate acestea creau o inconsecvență care nu dădea deloc bine la imaginea clubului. Cam așa a reușit Mureșan să-l potolească săptămâna trecută pe Varga și să-i salveze momentan scaunul lui Conceicao. Adică al omului pe care Mureșan l-a adus personal după ce l-au executat pe Edi Iordănescu.

Oricum, în zilele dinaintea returului cu Dudelange, Neluțu Varga a început să se pregătească pentru eventuala ratare a calificării. Iar aceasta este acum realitate. În preajma finanțatorului de CFR Cluj a fost aproape permanent în ultimul timp Ionel Ganea, astfel că prima variantă după înlăturarea lui Conceicao este deja pe masa lui Varga. Informațiile FANATIK.RO sunt că secundul lui Ionel Ganea va fi Eugen Trică, proaspăt revenit și el la CFR Cluj în calitate oficială.

Băiatul lui Ganea, transferat definitiv de la Roma și rezervă în meciul de la Mediaș

Ionel Ganea s-a apropiat foarte mult de Neluțu în ultimele săptămâni. Primul pas al noii legături s-a făcut în pauza de vară, când CFR Cluj l-a transferat definitiv de la Roma Primavera pe băiatul tehnicianului, George Ganea.

A fost o mutare oarecum surprinzătoare, dar până la urmă în trendul pe care Varga a încercat să-l urmeze în anul 2018. Adică mulți jucători tineri de valoare și de mare perspectivă. Iar aici intră Costache de la Dinamo, Sebastian Mailat de la Timișoara și mai ales Alex Ioniță de la Astra. Iar acum George Ganea, care în week-end, a reușit pentru prima oară de când a ajuns la CFR Cluj să prindă lotul de 18 jucători. A fost rezervă neutilizată în Gaz Metan – CFR Cluj 0-0, meciul care a dat-o jos pe campioană de pe primul loc.

Iar CFR Cluj – Dudelange 2-3 este meciul care îl dă jos pe portughezul Toni Conceicao de pe banca echipei campioane.