News

Toni Grecu, către soția sa, cu 10 zile înainte de incendiul de la Matei Balș: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

29.01.2021 | 15:30
Toni Grecu catre sotia sa cu 10 zile inainte de incendiul de la Matei Bals A fost frig dar neau adus astia aeroterme
ADVERTISEMENT

Mărturia soției lui Toni Grecu, cel care care era internat la Institutul Matei Balș în momentul incendiului de vineri, 29 ianuarie, face lumină în chestiunea legată de temperatura din unitatea medicală din Capitală.

Aceasta a dezvăluit, pentru Libertatea, că soțul său i-a transmis încă din prima zi de la internare că în unitatea medicală ”e frig”. Ulterior, după câteva zile, aceasta a revenit cu un telefon și a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

ADVERTISEMENT

Umoristul Toni Grecu, cel care era internat din 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars vineri, face parte dintre bolnavii transferați la alte spitale din București.

Ce i-a spus Toni Grecu soției sale cu 10 zile înainte de incendiul de la Matei Balș

O tragedie de proporții a avut loc vineri în Capitală, după ce un incendiu izbucnit în jurul orei 5, într-un corp de clădire a spitalului Matei Balș a ucis 5 oameni.

ADVERTISEMENT

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, se afla la spitalul din București în momentul incendiului și a fost unul din pacienții transferați. Din fericire, starea acestuia este una bună. El a fost mutat la alt spital.

Soția acestuia a povestit pentru Libertatea și a dezvăluit că ”din prima zi mi-a spus că e frig”, dar apoi, în câteva zile, a revenit cu un telefon și a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

ADVERTISEMENT

”Din prima zi mi-a spus că e frig”, a spus Cristina Grecu pentru sursa citată. După aceea, își amintește ea, la o zi, două, ”soțul mi-a spus că: A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat”.

Ce spun autoritățile de situația căldurii de la Matei Balș

Pe de altă parte, poziția soției lui Toni Grecu și a altor pacienți de la Matei Balș este contrazisă de autorități. Chiar Pimarul general al Capitalei a ținut să explice că nu au existat probleme cu căldura, nici la unitatea sanitară, nici la blocurile din jur.

ADVERTISEMENT

Edilul Bucureștiului a zis că după verificările făcute anul trecut la spitalele din București nu au fost descoperite probleme de siguranță la incendiu.

”Pentru că a fost o speculație de presă cu privire la căldura din spitalul Matei Balș, am discutat atât cu termoenergetica, cât și cu call centerul. În ultima săptămână nu au existat problemele de căldură la Matei Balș, nici la blocurile din jur”, a declarat primarul general.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!