News

Toni Grecu, internat în spital cu Covid-19. Soția fondatorului Divertis: Nu este la Terapie Intensivă. Reacția actorului

21.01.2021 | 15:33
Toni Grecu internat in spital cu Covid19 Sotia fondatorului Divertis Nu este la Terapie Intensiva Reactia actorului
ADVERTISEMENT

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, se află internat cu Covid-19 la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.


Soția fondatorului Divertis, Toni Grecu: ”Nu este la Terapie Intensivă”

UPDATE, 21 ianuarie, ora 15:34 / Toni Grecu a reacționat și el, din interiorul spitalului. Fondatorul Divertis a anunțat că nu se află la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

„Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a explicat el.

UPDATE, 21 ianuarie, ora 12:05 / Cristina Grecu, soția cunoscutului artist de la Divertis, a avut o reacție publică în care a ținut să ofere detalii despre starea se sănătate a lui Toni Grecu.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că partenerul ei de viață se află internat la ”Matei Balș” cu Covid, însă nu este la Terapie Intensivă, iar starea sa evoluează spre bine și comunică cu el.

”Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării.

ADVERTISEMENT

Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul. Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”, a spus Cristina Grecu pentru Libertatea.


Știrea inițială, 20 ianuarie, ora 23:53 / Fondatorul grupului umoristic Divertis trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gândul, realizatorul de emisiuni TV se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Toni Grecu se află în stare gravă la spital cu Covid-19

Conofmr surselor medicale, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru GÂNDUL.RO.

Într-un interviu acordat Mediafax, Toni Grecu povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

„Au fost niște vremuri irepetabile, care ne-au adus multă satisfacție, multe bucurii. E foarte greu să compar ce a fost în perioada respectivă cu ce se întâmplă acum, mai ales că trecem printr-o pandemie și o revoluție a vieții pe pământ. Perioada Divertis a fost foarte frumoasă, o perioadă în care eu, împreună cu ceilalți colegi din trupă, am realizat, practic, lucruri imposibil de repetat la nivel de grup”, declara Toni Grecu în luna mai a anului trecut, pentru cristinastanciulescu.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: