Life

Toni Grecu, scenaristul sitcomului Strada speranței de la Kanal D, dezvăluiri de culise: „Vom intra în trei case”

Toni Grecu este scenaristul serialului de comedie „Strada speranței” de la Kanal D, care are premiera sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00. Actorul a vorbit despre creația sa.
07.05.2022 | 11:45
Toni Grecu scenaristul sitcomului Strada sperantei de la Kanal D dezvaluiri de culise Vom intra in trei case
Toni Grecu, actor și scenarist. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Toni Grecu este, pe lângă un desăvârșit actor de comedie, și scenarist! Fostul membru al grupului Divertis de la Antena 1 este creatorul noii comedii de pe micile ecrane, intitulată „Strada speranței”, ce va fi difuzată sâmbăta și duminica la Kanal D.

Toni Grecu a scris scenariul serialului „Strada speranței”

Scenaristul a vorbit despre ce vor vedea telespectatorii începând cu episodul-pilot și de ce este atât de specială această nouă producție.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că producția reunește nume mari ale industriei teatrului și filmului românesc, povestea în sine și personajele colorate vor fi cele care vor capta cu adevărat atenția privitorilor.

„Strada speranței” este o comedie urbană, în care telespectatorii vor vedea toate problemele cu care se confruntă orășenii în viața de zi cu zi, evident, cu o notă de umor pur românească.

ADVERTISEMENT

„Speranța moare ultima”

„Vom intra în trei case. Una de oameni simpli, foarte simpli, care-și caută norocul și încearcă să scape de ghinion, dar nu reușesc.

O familie de indivizi mai adaptați la contextul capitalist, reușind să parvini. Și, în fine, bogații. Ăia care au de toate și au niște probleme poate mai mari decât cei necăjiți”, a spus Toni Grecu la Kanal D despre scenariul pe care l-a scris.

ADVERTISEMENT

Toni a mai spus că perioada de pregătire a acestui serial nu a fost una tocmai ușoară. Castingul s-a dat cu sute de persoane care s-au ”luptat” pentru 12 dintre roluri. Cei care au fost admiși vor putea fi văzuți în toată splendoarea de sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00.

Comediantul a mai declarat că speră că a reușit să îi găsească pe cei mai buni dintre cei care se potriveau cu personajele pe care le-a născocit. Întrebat de unde i-a venit titlul acestui sitcom, Grecu a oferit un răspuns suficient de convingător.

ADVERTISEMENT

„Este strada pe care tristețea moare prima și speranța moare ultima”, a completat actorul în cadrul Știrilor Kanal D.

 

ADVERTISEMENT