Life

Toni Iuruc, decizie radicală după divorțul de Simona Halep! Ce hotărâre a luat omul de afaceri

Toni Iuruc a luat o decizie radicală, după ce a anunțat divorțul de Simona Halep, cu privire la viitorul său sentimental pentru tot restul vieții.
08.09.2022 | 13:13
Toni Iuruc decizie radicala dupa divortul de Simona Halep Ce hotarare a luat omul de afaceri
Toni Iuruc, decizie drastică după cel de-al treilea divorț al său, cel cu Simona Halep / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Toni Iuruc pare să fie, cu adevărat, ghinionist atunci când este vorba de mariajele sale. Cu un succes, spun informațiile noastre, fulminant în rândul frumuseților autohtone, omul de afaceri care acum divorțează de Simona Halep a luat o decizie drastică cu privire la viitorul său sentimental.

Ce decizie a luat Toni Iuruc după anunțul divorțului de Simona Halep

Toni Iuruc și Simona Halep au anunțat că divorțează de comun acord, FANATIK fiind singura publicație care a obținut confirmarea oficială a nefericitului eveniment. La mai puțin de un an de la căsătorie – cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021 – Toni Iuruc, prin intermediul FANATIK, a recunoscut că problemele din căsnicia lor sunt de nerezolvat, motiv pentru care se vor despărți, civilizat, la notar.

ADVERTISEMENT

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” ne-a spus în exclusivitate, mâhnit, Toni Iuruc după ce a purtat o ultimă discuție cu Simona Halep, în încercarea de a-și mai salva căsnicia.

De altfel, Toni Iuruc este la cel de-al treilea mariaj care se termină, bărbatul de 42 de ani având, de-a lungul anilor, experiențe dificile când vine vorba de soțiile sale. Acesta a fost și motivul pentru care, susțin informațiile obținute de FANATIK, viitorul fost soț al Simonei Halep a luat o decizie drastică cu privire la viitorul său sentimental.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc nu mai vrea să audă de însurătoare

Toni Iuruc a avut trei mariaje. Iar dacă în popor se spune că al treilea e cu noroc, în cazul omului de afaceri nu s-a întâmplat așa. Primul a fost cu Alina, un fost model de succes, a fost și cel în urma căruia omul de afaceri are și un copil.

Căsătoria lui cu Alina însă a fost un eșec, iar, conform Antena Sport, viața dezordonată de la acea vreme a fostului model a dus-o pe soția afaceristului în situația de a-l înșela pe Toni. El a aflat de infidelitatea soției și, natural, a cerut divorțul, evenimentul fiind unul discret.

ADVERTISEMENT

După eșecul mariajului cu Alina, Toni Iuruc a cunoscut-o pe Liana. Timp de doi ani au avut o relație plină de pasiune, iar apoi s-au căsătorit. Doar că, din păcate pentru omul de afaceri, mariajul a fost încă un eșec sentimental. După zece luni de la căsătorie, Toni Iuruc a aflat că Liana, însărcinată în cinci luni, îl înșela. Au divorțat și, mai mult chiar, nu a recunoscut nici copilul născut de cea care i-a fost soție. Era anul 2018…

În următorul an a cunoscut-o pe Simona Halep, vedeta tenisului mondial. S-au îndrăgostit, iar până de curând, în viața lor a fost doar lapte și miere. S-au căsătorit acum aproape un an, pe 15 septembrie 2021, iar sportiva a strălucit la eveniment.

ADVERTISEMENT

Doar că miercuri, 7 septembrie, a apărut vestea bombă a divorțului dintre Simona Halep și omul de afaceri. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru FANATIK de Toni Iuruc. Cel de-al treilea mariaj. Și ultimul al lui, el dezvăluindu-le amicilor săi că, dacă va ajunge să divorțeze de Simona Halep, nu se va mai căsători niciodată.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la notar

Conform informațiilor FANATIK, divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc va avea loc la notar, ceea ce înseamnă că desfacerea căsătoriei lor va avea loc, oficial, la începutul lunii viitoare, în octombrie. Conform legii, despărțirea la notar, în cazul în care nu sunt implicați copii, se face la 30 de zile de la depunerea actelor.

Din informațiile noastre, Simona Halep va fi reprezentată, în discuțiile legate de divorțul de Toni Iuruc, de avocatul Bogdan C. Stoica, cel care, de altfel, o consiliază încă din 2013 într-o serie de chestiuni juridice și financiare.

Cu toate acestea, pare-se, despărțirea la notar a Simonei Halep de Toni Iuruc va fi una în care nu vor exista discuii legate de chestiuni financiare, cei doi având încheiată o convenție clară, înainte de căsătoria civilă de anul trecut.

ADVERTISEMENT