Sport

Toni Iuruc, primele declaraţii după suspendarea Simonei Halep pentru dopaj: „Nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna! E bolnavă de corectitudine!” Exclusiv

Toni Iuruc sare în apărarea fostei soţii după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. El susţine că fostul lider mondial nu ar fi făcut niciodată aşa ceva.
21.10.2022 | 18:49
Toni Iuruc primele declaratii dupa suspendarea Simonei Halep pentru dopaj Nu ar fi facut asa ceva nici daca iai fi taiat mana E  bolnava de corectitudine Exclusiv
Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna! E bolnavă de corectitudine!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Şocul anului în tenis este ştirea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping, făcut la US Open. Roxadustat este numele substanţei interzise găsite în corpul Simonei, fostul lider mondial fiind suspendat provizoriu.

Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: “Sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva”

Toni Iuruc, omul care până în luna septembrie i-a fost soţ, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul soţ susţine că niciodată nu ar face Simona aşa ceva, fiind foarte atentă mereu la alimentaţie:

ADVERTISEMENT

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

ADVERTISEMENT

“Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată”

„Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun «No comment». Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!”

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva.

Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!! Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva.

ADVERTISEMENT

“Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii”

Undeva este o greșeală… Ceva s-a întâmplat, nu vreau să mă gândesc la altele. Nu contează că ne-am despărțit, adevărul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morală și cu o datorie pentru adevăr, principii pe care nu le-ar abandona niciodată, pentru nimic în lume.

Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decât orice. Îmi pare foarte rău, sunt șocat, mi-e foarte greu să-mi revin și să-mi găsesc cuvintele. Vreau doar să fie puternică și adevărul să iasă la iveală.

Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii. Nu e posibil așa ceva, e ceva ce a apărut pe circuitul testului, pe care nu-l înțeleg”, a declarat Toni Iuruc în exclusivitate pentru FANATIK.

La câtă bucurie a adus unei țări întregi, cred că merită să o susținem pe Simona și să credem în nevinovăția ei! Măcar zece secunde să ne gândim de bine la ea, și spun asta pentru fiecare român care a simțit fericire adevărată la meciurile și victoriile Simonei” – Toni Iuruc pentru FANATIK

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat după un an de căsnicie!

Simona Halep a fost depistată pozitiv după un control la US Open, acolo unde a părăsit competiţia în turul inaugural. Imediat după turneu, Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat, la un an de la cununia civilă.

Apoi, sportiva a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, încheindu-şi sezonul mai devreme. Avea de gând să revină în forţă la început de 2023, însă testul pozitiv de la US Open îi va schimba planurile.

  • 31 de ani are Simona Halep
  • 1 an au fost căsătoriţi Toni Iuruc şi Simona Halep
ADVERTISEMENT