Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Toni Kroos, mesaj emoționant după retragerea din fotbal. Ce i-a transmis lui Pedri, pe care l-a accidentat grav

Toni Kroos a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, fotbalistul dezvăluind cum a ales să revină la echipa națională a Germaniei.
06.07.2024 | 19:03
Toni Kroos mesaj emotionant dupa retragerea din fotbal Ce ia transmis lui Pedri pe care la accidentat grav
Toni Kroos a transmis un mesaj după retragerea din fotbal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Toni Kroos a postat un mesaj emoționant după retragerea din fotbal. Fostul jucător al lui Real Madrid a dezvăluit cum a luat decizia să revină la echipa națională și totodată i-a transmis un mesaj lui Pedri.

Toni Kroos, mesaj emoționant după retragerea din fotbal. Ce mesaj i-a transmis lui Pedri, după accidentarea suferită

La o zi după înfrângerea cu Spania din sferturile de finală a Campionatului European, Toni Kroos a decis să transmită un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare despre revenirea la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„29.09.2023 mi-a sunat telefonul. Apelant: Julian Nagelsmann. Solicitare: revenire la echipa națională. Primul gând în mintea mea: nu sunt prost! Primul gând în inima mea: la naiba, da! Inima a decis să știe.

Primul meu gând în această dimineață 7/6/2024: mă bucur că am făcut-o. În ciuda tuturor tristeții și golului de la fluierul de ieri. Am văzut din ce în ce mai multe lucruri bune în echipă față de ce a arătat ea în ultimii ani. Dar nu mă așteptam că este posibil într-un timp atât de scurt să avem o șansă cu adevărat realistă la titlu și să fiu din nou la curent cu cei mai buni!

ADVERTISEMENT

De aceea sunt foarte mândru de ceea ce a făcut această echipă! Și asta poate fi din nou toată Germania. Vă mulțumim în mod special pentru voi care ați făcut din această casă una specială. Te-am văzut, experimentat și simțit! La nivel personal, aș dori să vă mulțumesc pentru căldura și afecțiunea cu adevărat deosebită din ultimele săptămâni. Acest lucru a fost foarte special.

Și, în sfârșit, o cerere: Acum că Germania și-a recâștigat copilul iubit: nu-i da drumul! Drumul acestei echipe continuă. Și te ajută brutal dacă stai lângă ea chiar și în fazele proaste! Pentru că un lucru vă pot asigura: acesta este un grup de oameni grozavi care fac tot ce le stă în putință pentru a reuși! Germania este din nou acolo!!! 🖤❤️💛

ADVERTISEMENT

În acest fel, încă foarte important pentru mine: iertare și însănătoșire curând la @pedri ! În mod logic, nu a fost intenția mea să te rănesc. O recuperare rapidă și toate cele bune. Ești un jucător grozav”, a fost mesajul transmis de Toni Kroos pe rețelele de socializare.

Toni Kroos s-a retras din fotbal, după eliminarea de la EURO 2024

Toni Kroos s-a retras din fotbal după eliminarea din sferturile Campionatului European. Starul a anunțat acest lucru din luna mai a acestui an, decizia jucătorului surprinzând destul de multă lume, pentru că jocul său încă era la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a revenit în naționala Germaniei în acest an, după ce în 2021, după EURO 2020, fotbalistul își anunțase retragerea din echipa națională. Toni Kroos a cucerit cu „die mannschaft” Cupa Mondială din 2014.

  • 114 selecții și 17 goluri a reușit Toni Kroos în 14 ani petrecuți la echipa națioanală a Germaniei
ADVERTISEMENT
2.65 este cota BETANO ca Spania să câștige EURO 2024