Sport

Alarmă la Real Madrid: Toni Kroos riscă să rateze returul cu PSG din Liga Campionilor! Mijlocașul a confirmat

Mijlocașul german al lui Real Madrid, Toni Kroos, este indisponibil pentru partida cu Real Sociedad din La Liga, care va avea loc sâmbătă, dar riscă să rateze și returul de miercuri cu PSG din Liga Campionilor.
05.03.2022 | 07:15
Alarma la Real Madrid Toni Kroos risca sa rateze returul cu PSG din Liga Campionilor Mijlocasul a confirmat
Toni Kroos a jucat 29 de meciuri pentru Real Madrid, în acest sezon, în toate competițiile, marcând 3 goluri. Sursa foto: football-espana.net
ADVERTISEMENT
05-03-2022
05:56

Toni Kross: „Nu garantez că voi juca cu PSG”

Toni Kroos, mijlocașul german al lui Real Madrid, va rata meciul din La Liga de pe teren propriu cu Real Sociedad, programat sâmbătă, din cauza unor probleme m,usculare, iar șansele ca el să fie pe teren la returul din optimile Ligii Campionilor cu PSG, de miercuri, sunt infime.

Chiar jucătorul a recunoscut, în podcastul pe care îl face cu fratele său Felix, ‘Einfach mal Luppen’, că încă nu știe dacă va fi disponibil pentru meciul cu echipa franceză.

Este o accidentare mică, dar nu pot spune 100% că voi fi pregătit pentru miercuri. Nu este din cauza numărului mare de meciuri jucate în ultima vreme.

Doar vă uitați pe program, veți vedea că au fost pauze mari între partide. Este vorba doar de ghinion. Totul depinde de felul în care evoluează lucrurile în weekend.

Voi vedea cum mă simt luni și marți, apoi ne vom decide. Va fi la limită, dar astăzi nu pot garanta că voi juca”, a detaliat el, conform mundodeportivo.com.

Toni Kroos, mijlocașul german are probleme musculare și a ratat antrenamentul de joi al lui Real Madrid. Jucătorul va fi supus vineri unor teste medicale, dar este sigur că va rata meciul din La Liga de pe teren propriu cu Real Sociedad, programat sâmbătă.

Toni Kroos riscă să rateze returul cu PSG de miercuri din optimile Ligii Campionilor

Mijlocașul german al lui Real Madrid, Toni Kroos, nu s-a antrenat deloc joi, iar antrenorul Carlo Ancelotti este îngrijorat. Jucătorul va fi spectator la meciul din etapa a 27-a din La Liga, când „albii” primesc, sâmbătă, replica lui Real Sociedad.

ADVERTISEMENT

Jucătorul va fi supus, vineri, unor teste medicale pentru a vedea cât de grave sunt problemele musculare pe care le-a invocat, iar marca.com notează că șansele ca Toni Kroos să fie pe teren la returul din optimile Ligii Campionilor cu PSG, de miercuri, sunt infime.

Problemele pentru tehnician sunt cu atât mai mari cu cât în perspectiva meciului cu PSG nu-l va putea folosi nici pe Casemiro, care este suspendat. Altfel spus, va trebui să schimbe în totalitate axul central al liniei de mijloc.

ADVERTISEMENT

Cinci variante pentru înlocuirea lui Toni Kroos la returul cu PSG

Toni Kroos este o piesă foarte importantă în angrenajul lui Real Madrid. Germanul a revenit în septembrie după ce a avut probleme cu pubalgia, iar de atunci a adunat 29 de meciuri în toate competițiile.

Practic, mijloocașul german a ratat un singur meci de atunci. Pe cale de consecință, Carlo Ancelotti se vede pus în situația de a regândi întregul angrenaj al lui Real de la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

În cazul în care testele medicale la care va fi supus Toni Kroos vor confirma că mijlocașul nu va juca miercuri împotriva lui PSG, Carlo Anceloltti are trei variante „pe post”, Camavinga, Isco și Ceballos, ceilalți mijlocași pe care tehnicianul îi are în lot.



Totuși, antrenorul italian ar putea face alte două modificări. El îl poate muta la mijlocul terenului pe fundașul Alaba și să-l folosească în centrul apărării, alături de Militao, pe Nacho.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Asensio poate fi coborât din linia de atac, unde alături de Benzema și Vinicius va fi folosit Rodrygo, Bale sau Hazard ca opțiuni principale.

ADVERTISEMENT