Simona Halep

Toni Nadal, laude pentru Simona Halep: “Poate câștiga și alte turnee de Grand Slam”

20.08.2019 | 22:12
Toni Nadal, laude pentru Simona Halep: "Poate câștiga și alte turnee de Grand Slam"Simona Halep se pregătește pentru US Open. Sursă Foto: Hepta.ro

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenorul al lui Rafa, actual director al turneului WTA de la Mallorca, care se desfășoară în luna iunie pe iarbă, a acordat un interviu în care a vorbit despre Simona Halep. Toni a avut doar cuvinte de laudă pentru sportivă, pe care o consideră una dintre cele mai bune jucătoare din lume, și despre care spune că are toate calitățile necesare pentru a-și adjudeca alte trofee de Mare Șlem, pe lângă cele două deja obținute, la Roland Garros și Wimbledon.

Toni Nadal are doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep

Toni Nadal, fostul antrenor al lui Rafa, alături de care a câștigat 16 turnee de Mare Șlem, a acordat un interviu pentru site-ul Tiebreak.ro în care a vorbit despre Simona Halep, pe care o consideră una dintre cele mai bune jucătoare din lume, cu șanse mari de a câștiga alte turnee de Mare Șlem. În plus, Toni Nadal a ținut să specifice că apreciază mult modestia arătată de sportivă.

Simona este o mare jucătoare, mă bucură să o văd că e mereu corectă. E foarte normală, nu se crede specială și joacă foarte bine. În ziua de azi există un mare echilibru în tenisul feminin. Nu mai este ca în trecut, când Steffi Graf sau Serena erau la conducere. Simona este una dintre cele mai bune din lume de multă vreme și sunt sigur că va rămâne acolo sus în continuare. Simona are un joc bun, multe abilități și o viteză foarte bună. Are toate condițiile să mai câștige și alte turnee de Grand Slam. Totul va depinde de dorința ei, de cât de mult își va dori asta“, a declarat Toni Nadal

Toni, alături de Rafael Nadal
Toni, alături de Rafael Nadal

Antrenorul cu cele mai multe trofee de Mare Șlem

Toni Nadal a devenit cel mai titrat antrenor din punct de vedere al trofeelor de Grand Slam după colaborarea cu nepotul său, Rafa. Cu Toni antrenor, jucătorul de tenis a reușit să câștige 16 trofee de Mare Șlem.

Începând cu anul 2017, Toni Nadal a decis să facă un pas în spate pentru a manageria turneul WTA de la Mallorca, care se dispută în luna iunie, pe iarbă, înainte de Wimbledon, turneu la care participă în mod regulat jucătoare de top.

  • 2 trofee de Mare Șlem are Simona Halep în palmares
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri