Toni Nadal declară că a fost surprins de nivelul pe care Rafa l-a arătat în Cupa Davis

Irina Aldea   
in Sporturi
11/04/2018, 20:46
Toni Nadal declară că a fost surprins de nivelul pe care Rafa l-a arătat în Cupa Davis

Rafael Nadal continuă să joace perfect pentru Spania. După ce a trecut în prima zi a Cupei Davis de Philipp Kohlschreiber, în cea de-a treia zi a adus şi al doilea punct pentru Spania, după ce a trecut de Alexander Zverev, locul 4 ATP, cel mai bun tenismen al Germaniei.

Toni Nadal, unchiul liderului mondial din ATP, a recunoscut că a fost suprins să-şi vadă nepotul câştigând ambele partide în minimul de seturi. “Nu îl urmăresc pe Rafael foarte mult la sesiunile de antrenament, dar eram conştient că se pregătise mai puţin după acea pauză foarte lungă pe care a luat-o”, a explicat Toni.

Toni Nadal, încrezător în şansele lui Rafa

 “Adevărul este că el a câştigat împotriva lui Zverev, numărul 4 ATP, într-un mod foarte clar şi sunt convins că nu i-a fost deloc uşor pentru că germanul a câştigat anul trecut Masters-ul de la Roma, ceea ce înseamnă că se descurcă foarte bine pe suprafaţa aceasta. Nivelul pe care l-a arătat Rafa pe zgură la Valencia ne permite să presupunem că va avea un sezon bun pe zgură în perioada următoare”, a încheiat ibericul în vârstă de 57 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×