Sport

Toni Petrea a explicat absența lui Risto Radunovic de la FCSB – U Cluj: ”Staff-ul medical ne-a indicat că nu-l putem folosi”

Risto Radunovic nu se află nici pe banca de rezerve la la meciul FCSB - U Cluj, iar Toni Petrea a spus că jucătorul muntenegrean are febră de sâmbătă seară.
17.07.2022 | 22:07
Toni Petrea a explicat absenta lui Risto Radunovic de la FCSB  U Cluj Stafful medical nea indicat ca nul putem folosi
Risto Radunovic nu se află nici pe banca de rezerve la la meciul FCSB - U Cluj, iar Toni Petrea a spus că jucătorul muntenegrean are febră de sâmbătă seară. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pentru postul de fundaș stânga, tehnicianul ”roș-albaștrilor” l-a titularizat în prima etapă din SuperLiga pe puștiul Sorin Șerban.

Absența lui Risto Radunovic din meciul FCSB – U Cluj, explicată de Toni Petrea

Momentul în care a apărut foaia de joc la partida FCSB – U Cluj a surprins absența lui Risto Radunovic de la vicecampioana României, dar Toni Petrea a mărturisit că jucătorul are probleme medicale.

ADVERTISEMENT

”Am ales această formulă pentru că am avut și ceva probleme cu Radunovic, nu s-a simțit foarte bine de aseară. A avut temperatură, iar staff-ul medical ne-a indicat că nu-l putem folosi astăzi.

A trebuit să-l introducem din primul minut pe Șerban. Sper să facă o partidă bună. Mă aștept la o dorință din partea noastră să începem bine acest sezon, cu o victorie”, a declarat Petrea, înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm nu e nici pe foaia de rezerve

O altă surpriză pregătită de tehnicianul de la FCSB pentru acest joc este titularizarea pe postul de fundaș dreapta a lui Valentin Crețu, în dauna lui Ovidiu Popescu, cel pe care Mihai Stoica îl vedea prima variantă.

În centrul defensivei, Toni Petrea mizează pe cuplul Joyskim Dawa – Denis Haruţ și asta pentru că Rachid Bouhenna și Iulian Cristea sunt accidentați, iar internaționalul eston Joonas Tamm nu este încă la capacitate maximă și nu a fost trecut nici pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

”Tamm a făcut de câteva zile antrenamente cu echipa. Se prezintă destul de bine, a venit la un nivel destul de bun. Ultimul lui joc a fost pe 19 iunie, dacă nu mă înșel, după care s-a pregătit singur”, spunea Petrea la conferința de presă.

Olaru, ofertă din Golf

Darius Olaru, care este titular în partida de pe Arena Națională, este foarte aproape să plece de la FCSB după doar doi ani și jumătate. Gigi Becali a dezvăluit că o echipă din Golf plătește 5 milioane de euro pentru vicecăpitanul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să mai aducă un atacant la echipă și a dezvăluit ultimele detalii despre ofertele pentru David Miculescu și Billel Omrani. Pentru jucătorul de la UTA Arad nu este dispus să plătească mai mult de 500.000 de euro, în timp ce francezul a cerut un salariu mult prea mare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT