Fotbal intern

Toni Petrea a prefațat meciul cu CFR Cluj: “Nu este decisiv! Se poate întâmpla orice până la final”. Video

02.05.2021 | 19:08
Toni Petrea a prefatat meciul cu CFR Cluj Nu este decisiv Se poate intampla orice pana la final Video
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a prefațat confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj, care va avea loc luni, de la ora 20:30, la Giurgiu. Antrenorul roș-albaștrilor susține că nu este un meci decisiv pentru titlu, în condițiile în care mai sunt de disputat încă cinci etape.

Toni Petrea a prefațat meciul cu CFR Cluj: “Nu este decisiv! Mai sunt de jucat 5 meciuri”

Antrenorul celor de la FCSB a confirmat informațiile FANATIK referitoare la starea lui Darius Olaru spunând că după ultimele antrenamente va lua o decizie în ceea ce privește titularizarea mijlocașului revenit după accidentare:

ADVERTISEMENT

“Suntem profesioniști, trebuie să ne adaptăm, să luăm lucrurile așa cum sunt. Chiar și în această zi sfântă, noi trebuie să ne pregătim pentru meci. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine. 

Este un meci foarte important, 3 puncte importante, dar nu decisive. Mai sunt de jucat 5 meciuri și se poate întâmpla orice. Cred că titlul va fi decis după ultima etapă, așa cum am mai spus. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB confirmă FANATIK: “Olaru nu este 100% refăcut. Vedem după antrenamente dacă va intra”

Ținând cont și de absențele pe care le avem, nu putem arăta ca în tur. Trebuie să arătăm cât mai bine și să încercăm să câștigăm. Să avem o exprimare mai bună, un joc mai bun. Sper ca mâine seară să fim bucuroși. 

Încă mai sunt câteva semne de întrebare în privința lui Darius Olaru. Nu este 100% refăcut. Vom vedea după antrenamentul de duminică și de luni dimineața înainte de a lua o decizie. 

ADVERTISEMENT

Le-am făcut jucătorilor o concesie referitoare la masa de Paște, chiar dacă mâine avem meci. Totuși, este o zi importantă pentru toată lumea. Am mâncat împreună de prânz”, a spus Toni Petrea.

VEZI VIDEO: 

FCSB a pierdut primul loc după ce a condus 6 luni în Liga 1!

FCSB a pierdut poziția de lider înainte de meciul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii au suferit două înfrângeri la rând, cu Sepsi și Universitatea Craiova. Oltenii pun presiune la vârful clasamentului după ce au învins ambele rivale într-un interval de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Pentru roș-albaștrii un eventual eșec împotriva celor de la CFR Cluj i-ar îndepărta la 5 puncte de actualul lider. În schimb, cu o victorie, FCSB preia șefia clasamentului cu 5 etape înainte de final.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT